4119: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4119 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Zajla- van Rá gazdijelőlt-4
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Zajla- van Rá gazdijelőlt-4
Nem: Szuka
Született: 2012.07.17.
Bekerült: 2018.07.19.
Zajla és 2 kölyke a Füzesabonyi Állatvédő Alapítványtól került gondozásunkba.

Bejelentés érkezett egy kutyáról akit buszból láttak meg az út mellett ülve 2 község között. A helyszínt átfésülve 3 kutyát találtak katasztrofális állapotban a bokrok fák köze bújva egy bekötőúton. A német juhász mama kutya szó szerint csont és bor volt, hátsó lábát használni sem tudja, ő a bokorból bicegett elő. Két kölyke annyira félt hogy egyiküket késő estére tudták csak megfogni csapdával. Zajla mama kb. 2012. júliusi születésű barátságos tündéri kutya. A 2 kölyök rettegett, eddig biztos hogy csak kínzást és verest kaptak az embertől! Az egyik kölykének belső combhajlatán mély vágott sebet találtak, ő azonnal kórházi ellátást igényelt. Annyira éhesek voltak hogy majdnem megfulladtak az ételben amit a helyszínen adtak nekik. A vizet perceken át itták. Köszönjük a Füzesabonyi Állatvédő Alapítványnak, hogy nem hagyták Őket sorsukra.


Zajla hihetetlen nyitott, barátkozós német juhász jellegű szuka kutya. Reméljük neki is lesz egy Angyala, aki bebizonyítja, hogy az ÉLET szép és az emberekben lehet bízni, egy felelős saját gazda, egy saját család és otthon az a világ legjobb dolga!

Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet, ahol nem kiváltság, hanem természetes állapot, hogy bent lehet a gazdikkal a lakásban, megérdemli a biztos gazdis életet!


Zajla chipezett, oltott és ivartalanítás után fogadható örökbe.


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.


További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú