4118: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4118 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Ipoly
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Ipoly
Nem: Szuka
Született: 2018.06.08.
Bekerült: 2018.07.06.
Éppen családi vízitúrán vettek részt önkénteseink. Az egyik kikötés alkalmával kétségbeesett kutyasírást hallottak az egyik vízhez vészesen közeli bokorból. A hang forrása egy ici-pici, kb 2018. júniusi születésű babakutya volt. A picit nagyon rossz állapotban találták, apró testét már beköpték a legyek, a nyüvek elkezdték elevenen felfalni. Ilyenkor a legfontosabb, hogy minél előbb megszabadítsuk a nyüvektől, ezt rutinos önkénteseink azonnal meg is kezdték a folyó és az egyikőjük fésűjének segítségével. Az elsődleges vészhelyzetet így sikerült elhárítani, mi pedig megszerveztük,hogy a következő kikötésnél átvettük a picit.

Most már pici Ipoly baba biztonságban van, hatalmas szerencséje volt. Valószínűleg a biztos halál várt volna rá.

Ipoly előéletéről semmit nem tudunk de várhatóan közepes méretű lesz. Aktív érdeklődő szeretetre és végleges otthonra vágyó baba kutya.

Szerető, felelősségteljes gazdit keresünk számuára. Olyat, aki tisztában vannak egy fiatal kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel.
Kizárólag kerti tartásra nem adjuk. Olyan otthonba vágyik, ahol teljes jogú családtagként élhet, legyen szó sportról, játékról, kirándulásról vagy az esti tévénézésről, ahol biztosítva van számára a napi foglalkozás és élete végéig biztos otthonban élhet.

Oltási programját megkezdtük. Chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.


A kiskutyáról telefonon lehet érdeklődni a 06 30 221 1299-es telefonszámon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között.


További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú