4105: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4105 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Rózsa
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Rózsa
Nem: Szuka
Született: 2016.07.01.
Bekerült: 2018.07.04.
Extra sürgős segítségkérés érkezett egy kis testű szuka kutyának, aki láthatóan előrehaladott vemhesen került be a miskolci gyepmesteri telepre. Senki nem tudta, hogy mennyi ideje lehet még hátra a szülésig, csak azt tudjuk, hogy ha a gyepmesteri indul be a szülés, akkor abba ez a kis testű kutya bele is halhat. Ráadásul 1 mentendő kutya helyett egy egész alomnyi újabb bajban lévő születik, amikor tele van minden gyepmesteri telep és menhely.

Gyors szervezésnek és összefogásnak hála Rózsa még aznap éjszaka felkerült Budapestre, a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába. Az azonnali orvosi vizsgálat eredménye az volt, hogy még szerencsére nincs nagy baj. És bár a szívünk ilyenkor mindig megszakad, de ma Magyarországon az egyetlen ésszerű és felelős döntés ebben a helyzetben az ivartalanítás...

Rózsa, fiatal, kb 2016. júliusi születésű kis testű, félénk, de szeretetre vágyó kutyus gazdit keres! Nem tudjuk eddig milyen élete volt, de szomorú szemei, félelemmel teli kis lelke nem sok jóra utal. Reméljük neki is lesz egy Angyala, aki bebizonyítja, hogy az ÉLET szép és az emberekben lehet bízni, egy felelős saját gazda, egy saját család és otthon az a világ legjobb dolga!

Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet, ahol nem kiváltság, hanem természetes állapot, hogy bent lehet a gazdikkal a lakásban, megérdemli a biztos gazdis életet!


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú