4097: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4097 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Bütyök
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Bütyök
Nem: Kan
Született: 2016.01.01.
Bekerült: 2018.06.22.
Bütyök egy igazi összehangolt csapatmunka eredményeként a Tündérmajor Állatvédő Egyesület segítségével került gondozásunkba. Fiatal kb. 2016-ban született, aranyszínű mini golden retriever jellegű kan kutyus. Valószínűleg elgázolta egy autó, ezért a hátsó lábai bénák. Ilyen állapotban találták az utcán. Hátsó lábai a kúszás következtében sebesek, amelyeket természetesen naponta kezeljük.

A röntgen alátámasztotta, hogy a baleset következtében eltört a gerince és elmozdult. Ortopédiai műtéti megoldás nincs sajnos.

Mindettől függetlenül Bütyök egy simulékony, barátságos türelmes kutyus. Az egész kutya egy hatalmas életigenlés. Csak bele kell nézni a csillogó szép szemeibe és rájövünk, hogy érdemes ... hogy Ő élni szeretne tűzön vízen át!
Bütyök jelenleg az örökbefogadói irodánk lakója, másik kerekes kocsis kutyánkkal, Csutkával együtt. Nappal szabadon száguldozik, minden kutyával és egyéb állatokkal is jól kijön.

Reméljük, hogy rajtunk kívül más is meglátja a csodát ebben a kis aranyaszínű kutyában és nem riad vissza attól, hogy a családjába, az otthonába fogadja.

Oltva, chipezve és ivartalanítás után adjuk örökbe.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú