4070: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4070 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Puzzle- Van rá gazdijelőlt!
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Puzzle- Van rá gazdijelőlt!
Nem: Szuka
Született: 2018.01.30.
Bekerült: 2018.05.30.
Nagyterenyén született a Volán telepen, már ez sem jó kezdet... Most alig néhány hónapos, de már az életéért küzd. Elgázolta egy autó. A medencéje, csípője, combja összetört. CsodaBoda doki megpróbálja összerakni a kislányt, de bekerülésekor nem evett, nem ivott, nagyon rosszul volt.Küzdőttek érte a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumban, de nagyon nagyon aggasztó volt az állapota.

Pár nappal később szerencsére stabilizálódott egy kicsit az állapota, így Puzzle túl is lett a műtéten, CsodaBoda doki összeillesztette a széttört darabjait. Mind a két oldalon súlyos medence sérülést szenvedett. Az egyik oldalon a medencéje a csípőízületbe hatolóan tört ketté és combcsont törése lett. Itt több szeg, drót és combcsontfejezés lett a megoldás. A másik oldalon medence elcsúszása van, ehhez most nem nyúlt a doktor úr, abban reménykedünk, hogy fiatal kora a segítségünkre lesz és probléma mentesen tud gyógyulni.
Jelenleg a NOÉ kórház részlegén lábadozik. A szigorú ketrecnyugalom időszaka vége és már az első ortopédia kontroll is megtörtént, ahol megállapították, hogy nagyon szépen gyógyul, mozoghat és elkezdhetjük a fizioterápiás kezelését. Amennyiben minden rendben lesz még a nyáron megszabadulhat az implantátumától.

Puzzle kb 2018. január végén született, keverék szuka kutya aki várhatóan nagytestű lesz. Barátságos, nyugodt természetű.

Puzzle chipezett, oltott és ivartalanítás után fogadható örökbe.

Szerető, felelősségteljes gazdit keresünk számára. Olyat, aki tisztában van egy fiatal kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel, aki vállalja a műtét után további rehabilitációt a teljes gyógyulásig. Kizárólag kerti tartásra nem adjuk. Olyan otthonba vágyik, ahol teljes jogú családtagként élhet, ahol biztosítva van számára napi foglalkozás és élete végéig biztos otthonban élhet.


A kiskutyákról telefonon lehet érdeklődni a 06 30 221 1299-es telefonszámon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között.


2018.július
További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú