4065: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4065 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Csontiboy
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Csontiboy
Nem: Kan
Született: 2017.08.01.
Bekerült: 2018.05.19.
Csontiboyt és Csutorát még 2018. május 10-én Kiskörén találták. Segítségkérést követően került gondozásunkba.


Csontiboy kb. 2017. augusztusi születésű keverék kan. Várhatóan nagytestű lesz. Bekerülésekor már láttuk valami egészségügyi problémája van, púposan járkált a pénisze előesett és folyamatosan folyt a vizelet belőle.Azonnal orvoshoz mentünk ahol egy szűkítő varratot kapott. A nyílás így hogy be van szűkítve, pont akkora, mint amekkora kell legyen. Azóta már az ivartalanításon is sikeresen túl esett. Az ivartalanítás után 3-4 héttel szűkítő varratok eltávolítására fog sor kerülni és ha ezek után még mindig előfordul a probléma, akkor végleges szűkítés javasolt. Reméljük erre már nem lesz szüksége.

Csontiboy igen jól szocializált. Más kutyák társaságába hamar beilleszkedett. Nagyon érdeklődő, de egyben nagyon kis okos mert mindig tudja meddig feszegetheti a határokat. Kutyaiskola mindenképp javasolt.


Oltási programját megkezdtük, chipezve és ivartalanítva fogadható örökbe.Kizárólag kerti tartásra nem adjuk, olyan otthonba vágyik, ahol teljes jogú családtagként élhet, legyen szó sportról, játékról, vagy az esti tévénézésről, ahol biztosítva van számára napi foglalkozás és élete végéig biztos otthonban élhet. Megérdemli a biztos gazdis életet!

Csontiboy oltott, ivartalanított, chipezett.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú