4051: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4051 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Kapu család Katinka
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Kapu család Katinka
Nem: Szuka
Született: 2017.10.01.
Bekerült: 2018.04.26.
2018. április 26-án Állatotthonunk előtt egy dobozban bezsúfolva 4 rémült kölyköt találtuk. A család mellé egy levelet is kaptunk, hogy az állítólagos "fuvarosok" is találták és holnap jönnek majd a szállító boxert. Hiába jöttek volna a boxért azt valaki elvitte, és dobozba rakta minden veszélynek kitéve a kis kölyköket. Az, hogy tényleg volt-e box vagy tényleg akik hozták szintén találták, most már lényegtelen biztonságba vannak.

Nálunk a Kapu család nevet kapták. A kölykök kb. 2017.októberi születésűek és várhatóan nagytestű keverék kutyák lesznek. Egyenlőre a család szocializálatlan, de kezdenek érdeklődni környezetük iránt. Feltételezhető utoljára talán mamájuktól kaptak szeretetet.


Szerető, felelősségteljes gazdit keresünk számukra. Olyanokat, akik tisztában vannak egy fiatal kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel.
Kizárólag kerti tartásra nem adjuk. Olyan otthonba vágynak, ahol teljes jogú családtagként élhetnek, legyen szó sportról, játékról, kirándulásról vagy az esti tévénézésről, ahol biztosítva van számukra napi foglalkozás és életük végéig biztos otthonban élhetnek. Kutya iskola javasolt számukra.

Oltási programjukat megkezdtük. Chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.

A kiskutyákról telefonon lehet érdeklődni a 06 30 221 1299-es telefonszámon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között.További képek ITT!

Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú