4046: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4046 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Willibald
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Willibald
Nem: Kan
Született: 2008.01.31.
Bekerült: 2018.05.05.
Willibald egy 2008. januári születésű bichon jellegű kan kutya, aki még 2008-ban került be kölyökként, majd a Minimenhely részlegünkön keresztül adtuk örökbe.

2018. májusában Pilisszántón kóborolt, de szerencsére állatbarátoknak köszönhetően megfogták és ezt követően az ürömi gyepmesteri telepre került. Chipje még 10 év után is állatotthonunkra van regisztrálva és a korábbi örökbeadási adatok sem aktuálisak így visszakerült gondozásunkba.

Ki tudja miért került utcára, de egy ilyen kedves, barátkozós jó fej kutyát nem keresni, bűn! Más kutyákkal is azonnal felvette a közös hangot. Mondhatjuk kennel tiszta, pórázon szépen sétál, de még egy kicsit félénk. Bekerülésekor számtalan mennyiségű bolhát és kullancsot találtunk. Mivel dúl a kutyák körében a kullancsok által terjesztett, sokszor végzetes kimenetelű babézia, így a prevenciós kezelést megkapta. Gyulladt bőre és szőrhiánya miatt orvosi kivizsgálásra vittük és feltételezhetően bolhaekcéma áll a szőrproblémák mögött. Naponta gyógysamponos fürdetéssel kezdtük el kezelését. A szőrzete a továbbiakban is folyamatos ápolást, fésülést igényel.


Willibald chipezett, oltott és ivartalanítás után fogadható örökbe.

Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet, ahol nem kiváltság, hanem természetes állapot, hogy bent lehet a gazdikkal a lakásban, megérdemli a biztos gazdis életet!


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.


2008-ban babaként

2018. májusTovábbi képek ITT!

Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú