4044: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4044 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Bullet
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Bullet
Nem: Kan
Született: 2012.01.01.
Bekerült: 2018.05.03.
Bullet senki kutyájaként élt Monokon (Borsod-Abaúj-Zemplén megye), miután az elvi tulajdonosa elköltözött és mivel amúgy is talált kutyaként szegődött hozzá, nem vitte magával.
Bullet május elején került a gondozásunkba. Az első hírek szerint lefújták valamivel,ettől súlyosan roncsolódtak a szemgolyói és teljesen megvakult. Ráadásul a hatalmas fájdalmakkal küzdő kutyát orvoshoz sem vitték. Amint tudomást szereztünk róla, azonnal fogadtuk és rohantunk vele az orvoshoz. Több szakorvosi vizsgálat alapján szinte biztos, hogy nem külső tényező miatt ilyen a szeme és vakult meg. Sajnos a helyzet rosszabb, kezeletlen szárazszem betegsége fajult idáig. A korábbi tulajdonosai hetekig, hónapokig nézték segítségnyújtás nélkül, ahogy egyre nagyobb fájdalmakkal él, ahogy fokozatosan elveszti a látását. Szerencséje a szerencsétlenségben, hogy a közelben lakó állatbarát amint felfedezte, hogy mekkora a baj, azonnal segítséget kért számára. Így került ez az édes kiskutya a NOÉ Állatotthon gondozásába. Mint kiderült az utolsó pillanatban érkezett, életveszélyes állapotban - a kullancsok által terjesztett babéziával fertőződött meg.
A babézián mostanra túl van, legördültek a kövek, hogy ezt megúsztuk. Sőőőőőt, hála a szakszerű szemészeti ellátásnak és a komplex kezelés hatására Bullet ÚJRA LÁT! Sőt már túl is esett egy szemészeti műtéten is ahol szűkítették a szemréseket, hogy ne legyenek ilyen gülü szemei. Mert bár extra cuki arca volt így, de a szembetegségének nagy rossz volt. Ezzel együtt valószínűleg egész életében folyamatos szemcseppezésre lesz szüksége és rendszeresen szemészeti kontrollra kell vinni.

Bullet kb. 2012. születésű mopsz jellegű kanocska. Barátságos, együttműködő drágaság. Más kutyákkal is gond nélkül elvan, de szeret a középpontban lenni.

Bullet oltva, chipezve és ivartalanítva fogadható örökbe.

Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet, ahol nem kiváltság, hanem természetes állapot, hogy bent lehet a gazdikkal a lakásban, sokat szenvedett megérdemli a biztos gazdis életet!


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

További képek ITT!
Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú