4034: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4034 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Bájos
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Bájos
Nem: Szuka
Született: 2018.02.09.
Bekerült: 2018.07.14.
Eredetileg bekerült: 2018.04.23.

Bájos és Bűbáj Borsodszirákról érkezett a NOÉ Állatotthonba. Pici kölyöklányok voltak, akiket nagyon súlyos bőrbetegen, soványan tettek ki az utcára. Helyi állatbarátok siettek a megmentésükre és kértek számukra segítséget.

A picurkák kb. 2018.február végi születésű keverék szukák, akik nagyon féltek, sebes, gyulladt, kopasz volt mind a kettő arca és teste. Orvosi kivizsgálásuk azonnal megkezdődött. A diagnózis szerint demodexesek, ezért hetente többször gyógysamponos fürdetés, gyógyszeres kezelés és folyamatos immunerősítés volt a kezelés menete.

Volt tapasztalatunk ennyire rossz állapotú kutyusok kezelésében, mégis mindig összetörik a szívünk ilyenkor. Hogy fajulhatnak idáig a dolgok, hogy nézheti valaki tétlenül két baba ilyen fokú betegségét és milyen lelke van annak, akinek a megoldás erre, hogy szívtelenül kihajítja Őket. Bájos sajnos már túl van egy sikertelen örökbefogadáson, a család egyik tagja allergiás lett a kutyaszőrre, ezért visszakerült gondozásunkba.

Bájos egy aktív, érdeklődő igen játékos nagy mozgásigényű fiatal kutya. Más kutyákkal is hamar megtalálja a közös nevezőt.

Szerető, felelősségteljes gazdit keresünk számára. Olyat, aki tisztában van egy fiatal kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel. Kizárólag kerti tartásra nem adjuk. Olyan otthonba vágyik, ahol teljes jogú családtagként élhet, legyen szó sportról, játékról, kirándulásról vagy az esti tévénézésről, ahol biztosítva van számár a napi foglalkozás és élete végéig biztos otthonban élhet. Aktív sportos családnak javasoljuk.


Oltási programjukat bejeztük. Chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.2018. július
További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú