4014: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4014 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Sajó mami
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Sajó mami
Nem: Szuka
Született: 2015.01.01.
Bekerült: 2018.03.25.
Sajószentpéterről érkezett a kétségbeesett segítségkérés, hogy egy mama kutya és 4 db alig 1 hetes babája életveszélyben van. Sajó mama miután megszülte nem kívánatos kölykeit el akarták zavarni a háztól, a kicsiket pedig vasvillával meggyilkolni. A mama a saját testével védte az apróságokat, így a szúrások Őt érték. Végül a rettegő mama elmenekült, a babákat pedig a szomszéd átmenekítette magához. Sajó mami a súlyos sérülései és mérhetetlen rettegése ellenére visszament a kölykeihez, így sikerült az egész családot kimenekíteni. Ez a szerencsétlen mamakutya retteg, szinte levegőt sem mer most venni az emberek jelenlétében, de minden félelmét, fájdalmát félretéve gondozza a 2 picilányt és a 2 kisfiú babáját.

Hálásan köszönjük a nekik segítő helyi állatbarátoknak, állatvédőknek, hogy megmenekülhettek, hogy a mama megkapta az életmentő orvosi ellátást. Most már biztonságban vannak, Sajó mami kapja a kezelést, gyógyszereket, ápoljuk a sebeit. Kis teste arról tanúskodik, hogy korábban is nehéz élete lehetett, tele van régebbi sérülések nyomaival és a félelemtől rettegő szemei a világ összes fájdalmát hordozzák.

Sajó mami kb 2015. születésű németjuhász jellegű szuka kutya. Kicsit félénk de egy simogatásért minden bátorságát összeszedve bebújik az ember ölébe. Más kutyákkal is probléma nélkül el van. Sajnos a lábán lévő szúrt seb valamiért nem tudott teljesen meggyógyulni ezért egy feltáró műtétre lett szüksége amelyen sikeresen túl is esett. Lehetséges, hogy a vasvillás szúrás miatt, két nagy csontszilánk elszabadult és valószínűleg ez okozta a sipolyt és a váladékozást. A csontdarabok eltávolítása csak hatalmas vágással volt lehetséges. -néhány napig dréncsövön keresztül kell mosogatni a hatalmas sebet, de reméljük, hogy ez a nagy beavatkozás lesz az utolsó kellemetlen megpróbáltatás szerencsétlen Sajó mami ÉLETÉben.

Kizárólag kerti tartásra nem adjuk, olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet, ahol nem kiváltság, hanem természetes állapot, hogy bent lehet a gazdikkal a lakásban és ahol soha többé nem bántalmazzák nem tartják rettegésben, megérdemli a biztos gazdis életet!

Sajó mama oltva, chipezve és ivartalanítva fogadható örökbe.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.


További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú