4008: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=4008 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Érpataki Erika
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Érpataki Erika
Nem: Szuka
Született: 2017.10.01.
Bekerült: 2018.04.03.
Új védencünk Érpatakai Erika kb 2017. októberi születésű, szinte még kölyök kislány. Most már biztonságban van a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásában, de sajnos nem volt ez korábban így.

Az Ő és nagyon szomorú társai története, a kimentésüket segítő PCAS Állatmentés tollából:
"ÉRPATAK
Március 06-án egy országos felháborodást kiváltó videóval indult ez a történet..
Az akkori polgármester (Orosz Mihály Zoltán) által élő videó közvetítésben elvitetett a településről 9 azaz kilenc kutyát.. a videón szereplő kutyák elhelyezése, fixalasa az autóban véleményünk szerint kimerítette az állatkínzás fogalmát!
Több szervezet együttes munkája indult el aznap, megtörtént a feljelentés, az eredeti 9 kutya holléte mai napig ismeretlen, feltételezésünk szerint halottak.
Március 09-én újabb élő videó keretében az akkori polgármester (Orosz Mihály Zoltán) közzétette azt a 4 + 1(egy sárga bull jellegű kutya, aki azóta szintén nem található) hogy előkerültek a korábbi kutyák.

Ezek a kutyák, viszont nem azok a kutyák ... Nem kellett hozzá túl sok munka hogy egyértelműen azonosítható a különbség ...
Ekkor írásban és telefonon is megkerestük az önkormányzatot, ezúton is köszönjük az Országos Állatvédőrség Alapitvany kitartó munkáját is, és kértük adják át gondozasunkba a kutyákat. Úgy tűnt az akkori vezetés együttműködő, és másnap az Állatmentő Szolgálat Alapítvány Állatmentő Sereg két munkatársa és jómagunk PCAS Állatmentő Egyesület elmentünk, de több órás élő bohózat részesei lehettünk csak..


Szerető, felelősségteljes gazdit keresünk számára. Olyat, aki tisztában van egy fiatal kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel.
Kizárólag kerti tartásra nem adjuk. Olyan otthonba vágyik, ahol teljes jogú családtagként élhet, legyen szó sportról, játékról, kirándulásról vagy az esti tévénézésről, ahol biztosítva van számára a napi foglalkozás és élete végéig biztos otthonban élhet. Várhatóan közepes méretű lesz, szőre gondozást igénylő.

Oltási programját megkezdtük. Chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.

A kiskutyáról telefonon lehet érdeklődni a 06 30 221 1299-es telefonszámon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között.További képek ITT!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú