3999: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3999 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Borzi
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Borzi
Nem: Szuka
Született: 2008.01.01.
Bekerült: 2018.03.27.
Borzi kb 2008. születésű keverék szuka, aki Ócsán csövezett az utcán napokig ilyen állapotban, idős brutálisan bőrbeteg és óriási emlődaganatai vannak. Nem tartjuk valószínűleg, hogy önszántából került ilyen állapotba és ázott, fázott az utcán.

Köszönettel tartozunk az állatbarátoknak, állatvédőknek akik nem mentek el mellette, hanem biztonságba helyezték az idősödő kutyust és eljuttatták az első orvosi kezelésre. Szó szerint az életét mentették meg!

Borzi 2018.03.27-től a NOÉ Állatotthon gondozásába van. Szépen sorban megpróbálunk úrrá lenni a bajain.Borzi kivizsgálása és gyógykezelése zajlik és édes öreg hölgy közben nagyon kooperatív, kedves, szelíd. Még várunk bizonyos eredményekre, de úgy tűnik, hogy baj van a pajzsmirigy hormon termelésével. Bekerülésekor a szívféreg gyorsteszt negatív lett, de a labor szerint nagyon súlyos microfilaria fertőzöttséget mutatott ezért csináltunk PCR-t, ami mind a szívféregre, mind a bőrféregre pozitív lett. Kezelését megkezdtük ami hosszú, minimum 1 évig tartó kezelést igényel. A mellkas röntgen szerint nincs látható áttét az óriási emlődaganatának a tüdejében. Súlyos szívritmuszavara van és szívférges, ezért a műtét extra kockázatos, de sajnos az operációt nem halogathattuk tovább, a gyerekfej nagyságú daganata már kifekélyesedett és nagy fájdalmakat okozott szegénynek.


Nem tudjuk, hogy eddig milyen élete lehetett, az biztos, hogy nem felelős gazdától és szerető családból érkezett. És Ő mégis nagyon kedves, kooperatív, simogattatja magát, csillog a szeme és mosolyog.

Gyógyulása és remélhetőleg szőrősődése és súlygyarapodása után, oltva, chipezve és ivartalanítva fogadható örökbe. Szörzete gondozást, fésülést igényelő.

Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet, ahol nem kiváltság, hanem természetes állapot, hogy bent lehet a gazdikkal a lakásban, sokat szenvedett megérdemli idős korában is biztos gazdis életet!


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

Bekerüléskor és 4 hónappal később


További képek ITT!
Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú