3987: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3987 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Rituka
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Rituka
Nem: Szuka
Született: 2006.08.23.
Bekerült: 2018.03.05.
Rituka és 3 társa napok óta meghalt idős gazdájuk mellől kerültek az Illatos úti Állategészségügyi Szolgálatra, majd segítségkérést követően kerültek gondozásunkba.

A kis lakótársak borzalmas állapotban, alultápláltan, szőrhiányosan, gyulladt bőrrel és szemmel kerültek hozzánk.


A csapatból Rituka egy 2006.08.23. születésű keverék szuka. Szőrhiányos, alultáplált mint a több társa. A borzalmas tragédia ellenére Ő a csapat legbarátságosabb tagja, percek alatt felvette környezete ritmusát. Elkezdtük immunerősítését és orvosi kivizsgálását, hogy kiderítsük mi állhat a borzasztó szőrhiány hátterében. A labor eredmények alapján kezelését megkezdtük. Sajnos még egy probléma adódott, amikor egy gyorsan növő daganatot vettünk észre a szája szélén. Szerencsére Rituka ezt az akadályt is jól vette. Az ivartalanítás során ez a daganat is eltávolításra került. Szövettani eredményre még várunk.


Rituka oltva, chipezve és ivartalanítva fogadható örökbe. Szőrzete gondozást, fésülést igényelő.Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet, ahol nem kiváltság, hanem természetes állapot, hogy bent lehet a gazdikkal a lakásban, sokat szenvedett megérdemli a biztos gazdis életet!


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú