3981: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3981 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Boloo
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Boloo
Nem: Kan
Született: 2017.09.12.
Bekerült: 2018.02.24.
Boloo egy 2017.09.12. születésű, gazdája által leadott amerikai bulldog jellegű kan kutya. Mind a két mellső lába fejlődési rendellenesség miatt deformálódott. A jobb oldalon ez medvetalp szerű lábállást, a bal oldalon pedig visszahajló lábállást eredményez. Borzasztóan néz most ki, de van ilyenben tapasztalatunk, ezért is mertük bevállalni az amúgy bűbájos kölyköt.

Boloora most műtétek sorozata vár. Az már az előzetes vizsgálatok alapján biztos, hogy 2 nagy csontműtét biztosan lesz. Kettő műtéten már túl is esett és örömünkre igen látványos a javulás. Az ortopédia kontroll szerint jelenleg mind a két oldalon most rendben a könyök ízület. Az egyik lába szinte teljesen jó. De a másik, ahol a medvetalpazás van még nem, bár valamennyit javult. Így sajnos nem maradhat, mert tönkre megy teljesen. A következő műtétig hetente többször fizioterápiás kezelést kap.

Boloo egy barátságos, érdeklődő,kajla nagytestű fiatal kutya.
Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet, ahol nem kiváltság, hanem természetes állapot, hogy bent lehet a gazdikkal a lakásban, megérdemli a biztos gazdis életet! Kizárólag fajtához értő, kutyás tapasztalattal rendelkező, ereje teljében lévő gazdát keresünk számára, aki képes egy ilyen aktív, energikus kutya tartására és irányítására.

Boloo chipezett, oltott, gyógyulása és ivartalanítás után fogadható örökbe.


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

Bekerülésekor (2018.02.24.)
Első láb műtét után 2018.május
2018.július


További képek ITT!
Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú