3977: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3977 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Shrek - MiniMenhely projekt
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Shrek - MiniMenhely projekt
Nem: Kan
Született: 2008.01.01.
Bekerült: 2009.09.26.
MINIMENHELY speciális projekt védence
Shrek kb. 2008-as születésű, boxer keverék kan kutyus, aki 2009, azaz több, mint 9 éve várja, hogy eljöjjön érte is az álomgazdi.
Fajta: boxer keverék
Magasság: kb. 55-60 cm
Súly: kb. 35 kg

Shrek papa egy kedves és szerethető idősödő kutya úr, akinek a hosszú évek alatt mérséklődött a többi kutyával való feszült viszonya, ennek ellenére kanokkal szemben még hajlamos a dominanciára, hiszen ő mégis egy tekintélyes Öregúr :-) Szuka kutyákkal azonban jól összeszoktatható, jelenleg is egy lány kutyával éli mindennapjait, aki „pótapaként” tekintet rá. Shrek szeret sétálni és ennek érdekében még az ajtót is képes kinyitni, azonban a hosszú túrákat már nem igényli. Ha megunja a sétát, akkor egyszerűen visszafordul, ezzel is tudtunkra adva, hogy menjünk végre „haza”. Idősödő kora ellenére képes ugrálni, játszadozni és úgy nézni az emberre a mókás tekintetével, mint egy kis komisz kamasz :-) Azt tudni kell még róla, hogy fél a vihartól, képes pánikba esni, ezért olyan gazdit keresünk neki, aki biztonságba tudja őt ilyenkor helyezni, nehogy megszökjön. Füle hajlamos a begyulladásra, ezért ezt rendszeresen figyelni kell nála. Emberekkel tökéletes a viszonya, szereti a simogatást :-) Shrek papánkat lakásba vagy „szökés biztos” kertes házba adjuk csak örökbe, természetesen bent alvással.

Oltva, chipezve, ivartalanítva fogadható örökbe.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.További képek Shrekről ITT ! ! !


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú