3960: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3960 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Linda (39/2017) - MiniMenhely projekt
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Linda (39/2017) - MiniMenhely projekt
Nem: Szuka
Született: 2010.02.01.
Bekerült: 2017.12.15.
MINIMENHELY speciális projekt védence
Bekerülésekor azt sem tudtuk, hogy mennyi idős. Csak azt tudtuk, hogy azonnal segítségre volt szüksége. Gazdája meghalt, egy ideig még a szomszéd adott neki enni, de addig se lehetett jó élete. Láncon élt valószínűleg és egy széllel bélel ház volt a menedéke. Linda a szomszéd etetése ellenére mégis csak fogyott és állapota romlott, nem vállalták őt tovább, és az elaltatását kérték az állatorvosnál. A rendelőből kértek Lindának segítséget, és el is hozták a NOÉ Állatotthonba. A helyzet rosszabb volt, mint elsőre tűnt. Iszonyú pici, 5,5 kg, nagyon sovány, és a fenekén mind a két oldalon két hatalmas lyuk tátongott. A rendelőben lekezelték, de komoly kivizsgálásokon esett át, mert az állapota katasztrofális volt. A cukra sem volt mérhető, olyan magas volt.

Az orvosi vizsgálatok során kiderült, hogy Linda 2010-es születésű, tacskó keverék szuka. Linda olyan szinten tele volt bolhával, hogy mindkét oldalon hátul kirágta a saját combját. Fürdetése során a rengeteg bolha ürülék miatt piros víz folyt le róla. Továbbá emlő daganata is volt, és a laboreredményekből kiderült, hogy cukorbeteg. Ezért fogyott le annyira, és sajnos a látását is elveszítette.
Orvosaink mindent megtettek érte, és vakon ugyan, valamint napi 2 inzulin injekcióval, de boldog és él ideiglenes gazdijánál.
Mégis a legjobb neki egy igazi, végleges otthon lenne. Olyan ahol szeretik és elfogadják őt minden kis fogyatékosságával együtt. Ahol vállalják speciális táppal való etetését és inzulinozását cukorbetegsége miatt.
Amit ő ezért adni tud, az a végtelen szeretet, hála, kedvesség és egy hűséges társ.

Linda oltott, ivartalanított, chipezett.

Érdeklődni róla telefonon lehet a 06 30 221 1299-es telefonszámon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között.További képek Lindáról ITT ! ! !Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú