3901: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3901 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Jeges
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Jeges
Nem: Szuka
Született: 2015.12.19.
Bekerült: 2017.12.19.
Borsodban, Megyaszón találtak egy nagyon rossz állapotban lévő keverék szuka kutyát, súlyos hüvely előeséssel. Már a fotókon is látszott, hogy nagy a baj. A helyi állatvédők szervezkedni kezdtek, így és egyeztetések után sikerült éjszakai fuvart találni és éjnek évadján felhozta őt a Juhász Klinikára. Hajnalban értek oda, ahol azonnal kezelni kezdték, stabilizálták az állapotát.

Nálunk a Jeges nevet kapta ez a gyönyörű bundájú, szép kiállású kislány, aki kb. 2015.decemberi születésű. A hüvely előesés leggyakrabban ivarzási időszakban fordul elő. A hüvely kilóg a pérából, így könnyen szennyeződhet, a nyálkahártya kiszárad, és súlyos gyulladásos fertőzés is kialakulhat. Azóta sikeresen túlesett a műtéten és a NOÉ kórházrészlegén lábadozik


Mióta megismertük mindenki kedvence lett, barátságos figyelmet "kikövetelő" fiatal lányka. Gyógyulása és oltásai után Ő is gazdikereső lesz.

Jegesnek kizárólag olyan otthont keresünk ahol teljes jogú családtag lehet, ahol nem kiváltság, hanem természetes állapot, hogy bent lehet a gazdikkal a lakásban. Jeges kiváló társ lehet egy sportos életmódú családban, tele van energiával, szívesen részt vesz bármilyen mozgásban. Nagyon sokat szenvedett eddig, megérdemli a biztos gazdis életet!


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.További képek ITT!
Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú