3897: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3897 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Miskolci Zseni
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Miskolci Zseni
Nem: Kan
Született: 2007.03.01.
Bekerült: 2017.12.11.
Újabb életveszélyből menekülő kutya került a NOÉ Állatotthon gondozásába! Zseni egy idősödő kb 2007. születésű kan kutyus, akinek a Miskolci Gyepmesteri telepen segítő önkéntesek, a Miskolci Második Esély Állatvédő Alapítvány kért segítséget.
Életveszélyes állapotban, betegen került a gondozásunkba. Napok óta vért pisilt, lázas volt és hatalmas fájdalmai voltak. Szinte lábra sem tudott állni. Azonnal az állatorvosunkhoz került, ahol aktív kezelése megkezdődött és szó szerint életmentő ivartalanítási műtét végeztek rajta. Az egyik heréje el volt rákosodva, nagyjából a 4x akkora mint a másik. A prosztatája óriásira dagadva. Minden csepp pisi kipréselése hatalmas fájdalmat jelent a számára. A műtétet követően most folytatódik a gyógyszeres terápiája.

Szegény Zseni, öreg, nagy testű, idős, kan kutyaként a gyepmesteri telepen amúgy sem lett volna sok esélye. Hála az érte minden követ megmozgató segítőknek. Reméljük lesz még jó néhány szép.

Zsenink túl van a péniszeltávolító műtéten. A műtét során Dr. Boda Attila eltávolította Zseni teljes péniszét a péniszcsonttal együtt és a gát tájékon alakított ki egy stomat, egy vizelet kivezető nyílást. Zseninek persze még hozzá kell szoknia az új helyzethez. Hogy nem lábemelve pisilünk oldalba minden fát, hanem guggolva, mint a kislányok végezze a dolgát.
A műtét tehát jól sikerült, Zseniből Zsani lett, de a tréfa persze annak szól, hogy aggódva várjuk a szövettan eredményét. Hiszen valamilyen vérző, antibiotikumra nem reagáló, a húgycsövét eltorzító képlet miatt volt szükség a radikális beavatkozásra.

Zseni oltva, chipezve ivartalanítva fogadható örökbe.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.További képek ITT!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú