3891: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3891 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Milla
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Milla
Nem: Szuka
Született: 2016.06.01.
Bekerült: 2017.12.03.
Szergénybe bekerült: 2017.09.30.

A pápai Humán Állatvédők kérték a segítségünket a családhoz (mama és 5 kölyke), mert nagyon rosszul tartották a mamit és szó szerint egy általa kikotort gödörbe hozta világra kölykeit. A Milla mami bekerülésekor csontsovány volt, de a kicsiket maximálisan ellátta. Hamar kiderült, hogy Millával valami gond van, mert hasmenéssel küszködtünk, majd brutális módon ontotta a férgeket, mind ő, mind pedig a kicsik. Szerencsére a kezelések hatására meggyógyult, oltási programját befejeztük, ivartalanítottuk így gazdikeresővé vált.

Milla kb 2016.06.01. születésű vizsla keverék szuka. Hihetetlen barátságos, alkalmazkodó. Elmondhatjuk nem ilyen életet érdemel, és mi most teszünk is azért, hogy azt kapja, ami minden jól tartott kutyának jár(na).


Milla mamának kizárólag olyan otthont keresünk ahol teljes jogú családtag lehet, ahol nem kiváltság, hanem természetes állapot, hogy bent lehet a gazdikkal a lakásban. Milla kiváló társ lehet egy sportos életmódú családban, tele van energiával, szívesen részt vesz bármilyen mozgásban. Nagyon sokat szenvedett eddig, megérdemli a biztos gazdis életet!

Milla chipezett, oltott és ivartalanítva fogadható örökbe.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.További képek ITT!

Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú