Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Speciális programok
Macskamentés
MiniMenhely-program
Boxermentés
Bulldogmentés
Cane corso mentés
Csau-csau mentés
Rókamentés
Lómentés
Linda
Keverék kutya
(P)RÉMSÉG
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

KeverékKutya Webshop

Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Gyapot
Nem: Szuka
Született: 2015.01.01.
Bekerült: 2017.11.10.

Virtuális örökbefogadás: Jelenleg nincs virtuális támogatója
Támogatni szeretném!
Virtuális örökbefogadások megjelenítése

Nick Mettől Meddig
Nem volt még támogatója
Gyapot kb. 2015. születésű többször ellett, keverék szuka kutya aki állatvédők összefogásának köszönhetően került gondozásunkban.

Előzmény:
Fehérgyarmaton egy nagy létszámú kutya kolónia élt az utcán több alomnyi kölyökkel együtt. Egy szervezett segítségnyújtás alkalmával a helyi állatvédők elkezdték biztonságba elhelyezni az "utcalakókat" és köztük Gyapotot is. Azaz csak próbálták, mert Gyapot ezt a "segítséget" nem értette, társai sorra tűntek el (biztonsága kerültek) mellőle és ez teljesen megviselte. Közben egy baleset is érte amelyet szintén az utcán vészelt át, mert egyetlen megoldásként, miután elvesztette az emberek bizalmát a menekülést választotta. Szerencsére sikerült biztonságba helyezni és a menhelyünkre eljutnia.

Bekerülésekor sem javult a bizalom az emberek felé, nem kereste a társaságunkat. Az egész világra haragudott, amit meg is értettünk ezért türelemmel voltunk iránta. Korábbi elmondások szerint egy barátságos, kedves kutya volt. Természetesen naponta apró lépésekkel megkezdtük a bizalomépítést, de egyik nap szökésre adta a fejét.

Szerencsére sok szervezet és magán ember segítségével meglett és azóta ideiglenes befogadónál él és ott várja végleges családját. Ideiglenes gazdi elmondása szerint
idegenekkel először bizalmatlan, de második naptól már levakathatatlan. :) Nyugodtan autózik, pórázon szépen sétál. Lakásban lakik, nem rombol, szobatiszta.
Kutyákkal és cicákkal is barátságos, játékos. Gyerekeket is szereti. Szóval álomkutya.

Nagyon szeretnénk, ha egy Angyal megpróbálná visszaadni a bizalmát az emberekben. Mert nagyon jó kutya ő, csak eddig nem alakult túl vidáman a sorsa. Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet, ahol nem kiváltság, hanem természetes állapot, hogy bent lehet a gazdikkal a lakásban, megérdemli a biztos gazdis életet!

Gyapot chipezett, oltott, ivartalanított.


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.


További képek ITT!

Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú