3884: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3884 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Gyapot
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Gyapot
Nem: Szuka
Született: 2015.01.01.
Bekerült: 2017.11.10.
Gyapot kb. 2015. születésű többször ellett keverék szuka kutya aki állatvédők összefogásának köszönhetően került gondozásunkban Fehérgyarmatról. Ott utcakutyaként élt, kölykei születtek, baleset is érte, folyamatos életveszélyben volt.

Előzmény:
Fehérgyarmaton egy nagy létszámú kutya kolónia élt az utcán több alomnyi kölyökkel együtt. Egy szervezett segítségnyújtás alkalmával a helyi állatvédők elkezdték biztonságba elhelyezni az "utcalakókat" és köztük Gyapotot is. Azaz csak próbálták, mert Gyapot ezt a "segítséget" nem értette, társai sorra tűntek el (biztonsága kerültek) mellőle és ez teljesen megviselte. Közben egy baleset is érte amelyet szintén az utcán vészelt át, mert egyetlen megoldásként, miután elvesztette az emberek bizalmát a menekülést választotta. Szerencsére sikerült biztonságba helyezni és a menhelyünkre eljutnia.

A lelke ripityára tört, rettegett és ennek megfelelően védekezett. Bármennyire is igyekeztünk, menhelyi körülmények között nem tudtuk elnyerni a bizalmát. A rettegése addig fajult, megszökött.

Heteken át próbáltuk több szervezettel és állatbaráttal összefogásban megfogni. Míg végül úgy döntött, hogy mégis biztonságosabb az emberek közelében. Azóta ideiglenes befogadónál él. Hálásan köszönjük az Ebremény Kutyavédő Egyesület segítségét ebben!

Az ideiglenes befogadójánál sikeres rehabilitáción van túl és mostanra tökéletesen alkalmas a családi, gazdis létre!

Imádja a macskákat, kutyákat, gyerekeket. A bizalma megszerzéséhez már elég 2 kedves szó. Nagyon aktív, játékos. Mindene a séta, a mozgás és, hogy minél többet foglalkozzanak vele. Szobatiszta, lakásban nem rombol.

A képek picit csalókák, Ő egy labrador fazonú, de spániel méretű, inkább kicsi, mint közepes kutyus. Nagyon jó kutya ő, csak eddig nem alakult túl vidáman a sorsa. Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet, ahol nem kiváltság, hanem természetes állapot, hogy bent lehet a gazdikkal a lakásban, megérdemli a biztos gazdis életet!

Gyapot chipezett, oltott, ivartalanított.

Gyapot ideiglenes befogadónál él, ezért érdeklődni róla a 06 70 38 39 480 telefonszámunkon, vagy az info@noeallatotthon.hu címünkön lehet!


További képek ITT!

Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú