3818: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3818 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Söjtöri Mamusz - VAN GAZDIJELÖLT!
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Söjtöri Mamusz - VAN GAZDIJELÖLT!
Nem: Kan
Született: 2007.01.01.
Bekerült: 2017.10.05.
2017.10.04-én egy összehangolt és nagyon korrektül előkészített mentési akció keretében 139 kutyát mentettek állatvédők egy borzasztó szaporító telepről Zala megyében. A csupa kistestű kutya a saját ürülékében, fa kalodákba, apró nyúlketrecekbe sínylődtek. A kimentett kutyák mindegyike beteg, hemzsegtek bennük a bolhák, a fülek, szemek borzasztó állapotban voltak.

Előzmény!

Természetesen a NOÉ Állatotthon is vállalt a kimentettek közül 11 apró kutyust,közölük Söjtöri Mamusz a szinten fogatlan vénséges kb 2007. születésű yorki-csivava keverék kan.

Mamusz ápolatlan, alultáplált állapotban került gondozásunkba. Azonnali teljes orvosi kivizsgálásra vittük, ahol megállapították, hogy 2 oldali súlyos patella ficam és egy régi kezeletlen jobb oldali combnyak törése van. Egészségi állapota és kora miatt kétséges, hogy a helyreállító műtét még szóba jöhet-e.

Kezelését megkezdtük immunerősítőkkel, fájdalomcsillapítókkal, bőre többszöri fürdetést, parazita elleni kezelést igényel mert atkás, kipirult. Fülei is atkásak amelyet szintén naponta többször kell kezelni.

Gyógyulása, oltásai és ivartalanítása után Ő is gazdikereső lesz.

Nagyon keresünk egy igazi gazdit, aki meglátja a CSODÁt ebben az öreg kutyusban, aki megadná neki azt, amit eddig meg kellett volna kapnia. Csak kerti tartásra nem adjuk, kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet. Nagyon sokat szenvedett eddig, megérdemli a biztos gazdis életet!


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.


További képek ITT!
Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú