3805: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3805 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Ősz család Örs
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Ősz család Örs
Nem: Kan
Született: 2017.08.08.
Bekerült: 2019.04.17.
Eredetileg bekerült: 2017.09.02.

Ősz családunk egy segítségkérést követően a Füzesabonyi Állatvédő Egyesülettől kerültek Állatotthonunkba.A maminak szokás szerint se chipje, úgy tűnik se gazdája nem volt, hiszen egy lakatlan ház udvarán hozta világra 4 apró babáját.

A 4 db pici vasgyúró rendesen "dolgozott", szinte megállás nélkül szopiztak, anyukájuk pedig példásan gondoskodott az egész családról. A család babái gyorsan gazdira is találtak.

Sajnos Örs már túl is lett egy sikertelen örökbefogadáson. A család nem tudott elég időt fordítani a nevelésére. Sokat maradt egyedül ezért unalmát lakberendezéssel múlatta. Ezért visszakerült gondozásunkba.

Örs kb 2017. augusztus elején született.


Szerető, felelősségteljes gazdit keresünk számára. Olyat, aki tisztában van egy fiatal kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel. Aki figyelembe veszik a kutya igényét és időt szán rá, hogy a családba beilleszkedjen.
Kizárólag kerti tartásra nem adjuk. Olyan otthonba vágyik, ahol teljes jogú családtagként élhet, legyen szó sportról, játékról, kirándulásról vagy az esti tévénézésről, ahol biztosítva van számára a napi foglalkozás és élete végéig biztos otthonban élhet. Más kutyákkal is összeszoktatható.

Örs oltva, chipezve és ivartalanítva fogadható örökbe.


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

2019.április
További képek ITT!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú