3739: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3739 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Lóci
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Lóci
Nem: Kan
Született: 2016.11.01.
Bekerült: 2017.07.25.
Lóci kb 2016. novemberi születésű keverék kan kutyus, aki a Duna parton kóborolt így találtak rá állatbarátok, akik örökbefogadásig ideiglenes befogadóként saját otthonunkban gondoskodnak Róla.

Korának megfelelően aktív és szeleburdi. Mindent és mindenkit imád, legyen akár kettő, három, vagy négy lába. Imád sétálni, fáradhatatlan. Cica és kutyakompatibilis, de igazán az emberek közelségére vágyik. Miután előző "gazdái" egyszerűen kidobták őt a Duna parton, napokig rótta az utcákat, próbált hozzácsapódni mindenkihez, aki kedvesen hozzászólt, vagy megsimogatta. De nem kellett senkinek. Ennek ellenére, vagy talán éppen ezért Lóci görcsösen ragaszkodik az emberekhez. Folyton láb alatt van, ugrál, bökdös, minden porcikájával szeretetet koldul. Hajlamos kissé túlpörögni, néha kifejezetten sok tud lenni, de ki hibáztatná ezért? Hiszen olyan sok pótolnivalója van.

Türelmes gazdit keresünk számára, mert kis odafigyeléssel, Lóci a világ legjobb kutyája lehet. Egykének és nagyobb családba is bátran ajánljuk. Kifejezetten kerti tartásra nem adjuk.

Chipezve, oltási programját megkezdtük amelynek befejezése a gazdi feladata, ivartalanítva adjuk örökbe.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú