3708: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3708 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Bag család Bimbi
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Bag család Bimbi
Nem: Szuka
Született: 2017.05.08.
Bekerült: 2018.02.07.

Virtuális örökbefogadás: Jelenleg nincs virtuális támogatója
Támogatni szeretném!
Virtuális örökbefogadások megjelenítése

Nick Mettől Meddig
Évi 2023.06.09. 2023.06.14.
Eredetileg bekerült: 2017.06.23

Bag család várólistáról került gondozásunkba. Állatbarátok kértek 5 kölyök kutya elhelyezésében segítséget akiket Bag faluban egy kertbe dobtak be.

Bimbi kb. 2017.májusi születésű keverék kutyus. Sajnos már túl van egy sikertelen örökbefogadáson. Előéletéről keveset tudtunk, ezért mindenképpen a kutyaovit és a kutyaiskolát is javasoltuk. Sajnos hamar kiderült, hogy a nevelés milyen fontos lett volna. Bimbi a felesleges energiáit a lakás vagy a kert rendezésében élte ki. Gazdái sajnos nem készültek fel egy fiatal kutya igényeire ezért jobbnak látták ha lemondanak Róla.

Bimbi sajnos évek óta az állatotthon lakója, érthetetlen miért. Emberekkel rövid ismerkedés után nagyon kedves, bújós, ragaszkodó. Más kutyákkal nagyon jó a viszonya, mindig választ magának egy kedvenc barátot/barátnőt, akihez jobban kötődik mint a többiekhez. Ő egy nagyon okos, különleges és jó természetű kutya, élete felét már így is menhelyen töltötte, de a másik fele még lehet szép, lehet boldog.

Szerető, felelősségteljes gazdit keresünk számára. Kizárólag kerti tartásra nem adjuk. Olyan otthonba vágyik, ahol teljes jogú családtagként élhet, legyen szó sportról, játékról, kirándulásról vagy az esti tévénézésről, ahol biztosítva van számára napi foglalkozás és élete végéig biztos otthonban élhet. Kutyaiskola továbbra is javasolt.

Bimbi oltott, chipezett és ivartalanítva fogadható örökbe.


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

Egy önkéntes tollából:
Bimbivel rögtön első találkozásunk alkalmával igen közel kerültünk egymáshoz. Én leguggoltam, Ő a vállaimon megtámaszkodott, és bekapta a sapkám bojtját. Mindezt olyan finoman, hogy csak akkor tudtam meg, mi történt, amikor a kennelen kívül mozizó közönség elmesélte. Azóta is minden szombaton hasonló lelkesedéssel fogad. Imádja, ha játszanak, foglalkoznak vele. Egy energiabomba, aki örülne, ha sportolni, kirándulni járhatna leendő családjával.
Nagy falkában is sétáltunk már együtt, a legtöbb kutyával jól kijön, sőt egyesekhez szoros barátság is fűzi.
Ha szeretsz sportolni, és van bojtos sapkád is, Bimbi csak Rád vár!
Rebi


2017.06.
2018.02.
2018.03.
2019.11.
2022.10.

További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú