3678: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3678 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Perec - MINIMENHELY projekt
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Perec - MINIMENHELY projekt
Nem: Kan
Született: 2009.11.01.
Bekerült: 2013.10.31.
MINIMENHELY speciális projekt védence
Perec 2013. október végén került a NOÉ Minimenhely részlegéhez a Kunszentmártoni gyepmesteri teleprõl. A hátsó lába súlyos, úgynevezett shear injury sérülése volt (traumából származó, nagy nyíróerõ miatti roncsolódás), ami valószínûleg autógázolásból adódott. Hetekig az is kérdés volt, hogy egyáltalán megmarad-e a lába, vagy amputálni kell. Alig érezte, a lábfejének vérellátása szinte a nullával volt egyenlõ. De ahogy ez a NOÉ háza táján lenni szokott, nem adtuk fel. A cukros, lézeres kezelésnek köszönhetõen a lába gyönyörûen gyógyulni kezdett, visszatért az érzet bele, egyre jobban használta és sokat javult a vérkeringése is. Ennek köszönhetõen a mi lehetetlent nem ismerõ állatorvosunk dr. Boda Attila megtudta operálni. Hiszen a problémát nem csupán a lábfejérõl lenyúzódott bõr és lágyrészek jelentették, hanem az összetörött lábfej-, és bokacsontok is. Ezeket Boda dokinak sikerült rögzíteni, sikerül Perec lábát megmenteni.

A gondos kezelésnek köszönhetõen mára teljesen meggyógyult, ugyan 100 százalékos sosem lesz, mert az idegsérülések miatt a lábfeje kicsit kacska maradt, de ez semmiben nem gátolja. Mozgékony jókedvû kutya, igényli a sétákat és nagyon szereti a pocakját finom falatokkal tömni. Pórázon szépen sétál. Más kutyákkal távolságtartó, vagy éppen bunfordi. Imád labdázni, imádja, ha foglalkoznak vele. Hálás minden törõdésért és simogatásért és egyáltalán nincs tisztában a méreteivel, sokszor egy óriás bújós plüssmackóként viselkedik.

Mára a sérülése miatti szörnyû napokból már csak annyi maradt, hogy egy gyógyszert kell szednie, de ez minden. Perec teljesen egészséges.

Nagyon vágyik egy saját kertre, egy saját gazdira. Oltva, chipezve, ivartalanítva várja a GAZDÁJÁT, akit mindennél jobban imádhat!

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.További képek róla ITT


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú