3660: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3660 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Ágasbogas család Áfra
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Ágasbogas család Áfra
Nem: Szuka
Született: 2017.03.27.
Bekerült: 2017.04.01.
Ágasbogas családot és mamájukat Ágotát egy szúrós bokor alatt gubbasztva fedezték fel állatbarátok Bököny-Geszteréd között. Két dolog tűnt fel azonnal, hogy Ágota a mama nagyon beteg és az, hogy állapota ellenére odaadóan szoptatja néhány napos kölykeit.
Ahogy megláttuk Őket tudtuk, hogy erre nem mondhatunk nemet, bár tele voltunk betegekkel, babákkal, de valahogy megoldottuk. Köszönet az "Együtt az Állatokért" Állatvédő Közhasznú Egyesület - Debrecen csapatának, akik azonnal biztonságba helyezték a kis családot és így 1 napon belül 2017. április 1-én megérkezhetek a NOÉ Állatotthon gondozásába. Sajnos 6 piciből egyet még az úton elvesztettünk, de a többiek a gondoskodó mamának köszönhetően szépen felcseperedtek.

A babák kb 2017.03.27. születésű keverék kölykök, várhatóan közepes méretűek lesznek.

Szerető, felelősségteljes gazdikat keresünk számukra. Olyanokat, akik tisztában vannak egy kölyök kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel, aki anyagilag is tudja vállalni egy kölyök kutya oltási programjának költségeit, és eleget tesz ivartalanítási kötelezettségnek, hogy ezeknek a kölyköknek már ne lehessenek út szélére szemétként kihajított utódai.

Oltási programjukat megkezdtük, melynek befejezése a gazdi feladata. Chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.

A kiskutyáról telefonon lehet érdeklődni a 06 30 221 1299-es telefonszámon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között.További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú