3642: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3642 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Vili - MINIMENHELY projekt
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Vili - MINIMENHELY projekt
Nem: Kan
Született: 2016.10.01.
Bekerült: 2017.04.06.
MINIMENHELY speciális projekt védence
Vili 2016-os születésű, bulldog keverék fiúcska, aki egy nem kívánt szaporulat felesleges kölyke. Le akartak adni a gyáli gyepmesteri telepre. Az Élethang Alapítvány segítő önkéntesei vették gondozásukba, és kértek segítséget tőlünk az elhelyezésében. Anyukája egy francia bulldog, úgyhogy játékosságát, aktivitását biztosan tőle örökölte, ezért Vilinek egy aktív életet élő, fiatalabb gazdit keresünk.

Vili domináns alkat, ezért nehezen találja meg a hangot más kutyákkal felügyelet nélkül. De egy kicsi kontrollal összeszoktatható lenne másokkal. Vili szinte itt nőtt fel nálunk és bár igazi bűbáj kutya, mégsem akadt meg eddig rajta senki szeme.

Aktív, játékos, szertelen kutya. Most még csak egy kis ugrabugra, de egy kis figyelemmel, tanítással, kutyaiskolával csodálatos társ válhat a vitorlafülűből.

Vili oltva, chipezve, ivartalanítva fogadható örökbe.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

Egy önkéntes tollából:
Amikor először sétáltam Vilivel, Ő volt számomra az egyik legkellemesebb csalódás. A kennelben egy le-föl rohangáló kutyust láttam, aki egy percre sem állt meg. Elvittem sétálni,és Vilit mintha kicserélték volna. Nem rángatott, nem húzott, nagyon szépen sétált. Ha szóltam neki, azonnal megfordult és figyelt rám. Egy nagyon tanulékony kiskutya Ő. Gyerekek is rendszeresen járnak hozzá, akikkel remekül kijön. Vili pár hete mentorkutyaként is sikeresen szerepelt: az egyik fiatalabb társával – akinek addig nem sok sétaélménye akadt – együtt vittük sétálni, ahol megmutatta a kis boxernek, hogy milyen jó dolog kint lenni a szabadban, szimatolni, és persze a jutalomfalatért cserébe
szépen leülni.
Vili egy kifejezetten figyelmes, okos kutya, aki kedvességével és ellenállhatatlan füleivel
mindenkit levesz a lábáról.

RebiTovábbi képek Viliről ITT ! ! !

Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú