3638: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3638 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Hanga
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Hanga
Nem: Szuka
Született: 2015.01.01.
Bekerült: 2017.05.21.
Hanga kb 2015. születésű mini német juhász jellegű szuka kutyus aki a Hajdúböszörményi gyepmesteri telepről került gondozásunkba.

Előzmények !

Úgy tudjuk, a volt "gazdája" egyszerűen kizárta otthonról és a kapu elől vitte el a gyepmester. A telepen azonnal látták hogy nagy a baj, hála a telepen tevékenykedő állatvédőknek ... 2 nap alatt megérkezett hozzánk. Túl esett egy teljes kivizsgáláson, laborok, ultrahang, röntgen, tesztek, szívféreg vizsgálat, stb. Muszáj volt kizárni, hogy nincs-e valamilyen testi baj a viselkedése mögött. Ha minden eredmény megvan és negatív, akkor kezdődik a lelki rehabilitációja.
Azt már tudjuk, Hanga valószínűleg egyáltalán nem öreg, talán középkorúnak se mondható. Az egyik szemgolyója hiányzik, de elsőre a másiknak nincs baja. Persze ezt is vizsgálják. Nem mond semmit, nem csinál semmit, csak nagyon csendben szeretne láthatatlan maradni ...

Kizárólag kerti tartásra nem adjuk. Olyan otthonba vágyik, ahol teljes jogú családtagként élhet, legyen szó sportról, játékról, kirándulásról vagy az esti tévénézésről, ahol biztosítva van számára napi foglalkozás és élet végéig biztos otthonban élhet.

Chipezve, ivartalanítva és oltva adjuk örökbe.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.


További képek ITT!
Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú