3620: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3620 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Oli
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Oli
Nem: Kan
Született: 2013.08.10.
Bekerült: 2017.05.12.
Oli egy kb. 2013. születésű nagytestű keverék kan kutya, akinek elhelyezésében egy debreceni állatbarát kért segítséget.
A történet még 2015.december szentestéjén kezdődött, amikor Debrecenben találtak egy kutyát. Sajnos chipet nem találtak benne és egyetlen helyi, megyei szervezet sem tudott segíteni, így megtalálója elhelyezte, hiszen nem maradhatott az utcán, az amúgy csont sovány kutya.

Nevet is adott Neki, így lett Oli aki szépen felhízott, ideiglenes befogadója ivartalanította, beoltotta és próbált neki gazdit keresni. Kisebb-nagyobb problémáktól eltekintve nem is volt vele semmi gond. Azonban egyszer csak kedvetlenebb lett, nem akart enni, felállni, így orvoshoz ment vele. A állatorvos megállapította, hogy a pénisze mellett van egy daganat, amelynek eltávolítása szükséges lenne. Közben a duzzanat kifakadt, kezelést igényelt,amelyet meg is kapott,és szövettani mintát is vettek, de ennek a pár vizsgálatnak és kezelésnek az ára is horribilis volt amit magán emberként már nem tudott tovább vállalni. Ezek után került Állatotthonunk gondozásába, ahol folytatjuk a kifakadt daganatának kezelését. Szövettani eredményre még várunk, amely majd választ ad a daganat fajtájára. Ola azóta túl esett egy radikális műtéten, amely során kioperálták a daganatot, mellyel együtt OLI péniszét is el kellett távolítania. És kialakított egy "műpuncit" a végbélnyílása alatt, melyen keresztül ezután pisilni fog. Ha felépül a műtétből, akkor valószínűleg további kezelésekre lesz szükség, melyet az onkológus szakállatorvos a műtétkor tapasztaltak és az új szövettani vizsgálat eredménye ismeretében fog kidolgozni, összeállítani.

Oli a betegsége ellenére is egy jámbor, szelíd óriás, más kutyákkal is barátságos, kanokkal egy kicsit válogat. Korábbi befogadójától kapott információk szerint Macskákat, baromfikat nem bántja.

Gyógyulása után Ő is gazdikereső lesz! Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet. Nagyon sokat szenvedett eddig, megérdemli a biztos gazdis életet!

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.


További képek ITT!

Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú