3614: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3614 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Ágas Ágota
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Ágas Ágota
Nem: Szuka
Született: 2016.01.01.
Bekerült: 2017.04.01.
Ágas Ágotát egy szúrós bokor alatt gubbasztva fedezték fel állatbarátok Bököny-Geszteréd között. Két dolog tűnt fel azonnal, hogy Ágota nagyon beteg, végtagjai és a fejecskéje feldagadva, beödémásodva, alig van szőr rajta. És hogy az állapota ellenére odaadóan szoptatja néhány napos kölykeit.
Ahogy megláttuk Őket tudtuk, hogy erre nem mondhatunk nemet, bár tele voltunk betegekkel, babákkal, de valahogy megoldottuk. Hála és köszönet az "Együtt az Állatokért" Állatvédő Közhasznú Egyesület - Debrecen csapatának, akik azonnal biztonságba helyezték a kis családot és így 1 napon belül megérkezhetek a NOÉ Állatotthon gondozásába. Sajnos 6 kölykéből egyet még az úton elvesztettünk, de a többiek jól vannak.
A szoptatás nagyon kényes dolog, de Ágota gyógykezelését bekerülésekor el kellett kezdenünk úgy, hogy nem ártson a kicsiknek. Szerencsére a kezelés hatásos volt és a család is együtt tudott maradni.

Ágota kb 2016. januári születésű óriás tacskó keverék szuka. Hihetetlen kedves, együttműködő kutyus akinek talán az első alomjavolt a 6 kölyök.

Szoptatás befejezését követően, oltásai, ivartalanítása után Ő is gazdikereső lesz! Csak kerti tartásra nem adjuk, kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet. Nagyon sokat szenvedett eddig, megérdemli a biztos gazdis életet!

Bekerüléskor:


egy hónap múlva:
További képek ITT!

Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú