3586: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3586 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Skin
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Skin
Nem: Szuka
Született: 2013.01.01.
Bekerült: 2017.03.29.
2017.03.29-én M0 bevezető szakaszánál elfekvő állapotban, bőrbetegen találták ezt a keverék szukát. Mozdulatlanul feküdt, megtalálója azonnal kocsiba tette, és meg sem állt Állatotthonunkig.

Magas lázzal érkezett, teste azon túl, hogy jó néhány kullancsnak adott otthont, hólyagos, szőrhiányos, elfertőződött, sajnos hasmenéstől is szenvedett, nem volt kérdés azonnal állatorvoshoz indultunk vele... Sajnos működő chipet nem találtunk benne. A NOÉ Állatotthon gondozásába került és a Skin nevet kapta.Sajnos eredeti gazdája nem jelentkezett érte ezért új felelősségteljes családot keresünk számára.

Az orvosi vizsgálatok pajzsmirigy alul működést és gombás eredetű bőrproblémát állapítottak meg amelyre a gyógyszeres kezelést valamint a gyógysamponos fürdetést elkezdtük. A kezelésektől és az immunerősítésektől rendeződött a bőrproblémája. Természetesen folyamatos orvosi kontroll alatt áll. 2017. augusztusban az ivartalanítása is megtörtént és egyidejűleg két oldali alsó felső szemhélyplasztika is szükséges lett.


A sok megpróbáltatás ellenére egy kedves, barátságos együttműködő kutya. Más kutyákkal szemben is barátságosan közeledik.

Skin oltott, chipezett és ivartalanított.

Csak kerti tartásra nem adjuk, kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet. Nagyon sokat szenvedett eddig, megérdemli a biztos gazdis életet!

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

További képek ITT !!!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú