3490: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3490 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Putyin
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Putyin
Nem: Kan
Született: 2013.01.01.
Bekerült: 2017.02.02.
Az autópálya felügyelet kérte extra gyors segítségünket egy a NOÉ Állatotthon feletti M0 autópályára (17. kerület és Pécelt elválasztó pályaszakasz) tévedt kutya befogásában.

Volt már ilyen, ez mindig kényes szituáció, hiszen még biztosítás mellett is nagyon balesetveszélyes az autópályán dolgozni. Azonnal indultunk, mert a kérés extra sürgős volt, vészhelyzetre hivatkozva. Amikor kikanyarodtunk a teljesen elnéptelenedett pályára, akkor esett le, hogy ma a "Putyin látogatás" napja van és emiatt zárva a körgyűrű nálunk lévő szakasza.
Rengeteg kék villogó rendőrautó, ideges rendőrök és egy halálra rémült nagy testű, ordas kan kutya ... Minél többen, minél idegesebb kergették, annál jobban menekült. Minél több idő telt el, annál gyakrabban lehetett hallani, hogy mindjárt itt a delegáció.
Szerencsére még éppen időben sikerült befogni, hála a rendőrök és kollégáink ügyes együttműködésének.

Talán nem meglepő, hogy a Putyin nevet kapta! Chipet sajnos nem találtunk benne, ellenben annyira össze volt zavarodva és meg volt ijedve, hogy csípet-rúgott-harapott. Szerencsére ezt az agressziót csak a stressz okozta, mára egy kedves, kiegyensúlyozott kutya lett. Más kutyákkal is probléma nélkül el van.

ELISA gyorsteszt szerint szívféreg pozitív volt. Melyet a PCR genetikai laborvizsgálat is igazolt. Túl van a kockázatos és igen csak drága szívféreg kezelésen. Teszttel igazoltan EGÉSZSÉGES!

Egy önkéntes tollából:
Nekem erről a névről most már mindig egy puha bundájú, kaukázusi kismackó fog beugrani, aki szereti az életet. Putyin, a nyugodtság, a türelem. Nem győzöm kihangsúlyozni a látogatóknak, hogy Ő volt szinte az egyetlen, aki szobatisztán végigcsinálta a szívféreg kezeléssel együtt járó kennel fogságot. S persze halkan megjegyzem, hogy kibírja akár a leg-izgágább kennel társat is. Még akkor is, ha ő a fején ugrál. Eleinte meglepődve figyeltem, hogy séta közben egyszer csak gondol egyet, és eldobja magát, hemperegve, „mosolyogva”, de aztán ez a mutatványa megszokottá vált, bár néha tényleg a legváratlanabb pillanatokban tudja magát produkálni. A jutalomfalatnál türelmesen ki szokta várni a sorát, néha egy fél szóból is érti, hogy mit kellene csinálni, a gyümölcsök közül pedig a banánt szereti nagyon.
Várja szerető Gazdiját a Noé Állatotthonban!
Béla

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

További képek ITT !!!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú