3471: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3471 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Sál
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Sál
Nem: Kan
Született: 2015.06.01.
Bekerült: 2017.01.10.
Sál egy kb 2015. júniusi születésű keverék kan, aki Dunaharaszti civil állatvédőktől érkezett. A nyakán körben mély sebek, sérülések voltak. Sajnos jól ismerjük ezeket a képeket, láttunk már ilyet eleget. Ilyen amikor szerencsétlen kutya nyakát elvágja egy lánc, vagy hurok.
Természetesen azonnal igent mondtunk és egyből a kórházba irányítottuk Őket.

Még alig kezdődött el az élete, de máris ilyen állapotba került. Ki tudja hogyan szabadult meg fojtogató béklyójától ebben az extrém hidegben. A lényeg, hogy most már itt van, sebei ellátva, lekezelve, gyógyszereit megkapta ... minden esélye megvan, hogy rendben legyen és egy új, láncoktól, hurkoktól mentes szabad életet éljen!
Az egész nyaka körben sebes, hol mélyebb, hol felületesebb a sérülés, nagy kiterjedésben gyulladt a környezete is. Naponta többször kell kezelni - sebfertőtlenítés, tisztítás és Kék Lukács krémezés. Már megnyugodott, kedves, bújós, puszilkodós kisfiú.

Gyógyulása, oltásai, ivartalanítása után Ő is gazdikereső lesz! Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet. Nagyon sokat szenvedett eddig, megérdemli a biztos gazdis életet!

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.
További képek ITT !!!
Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú