3462: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3462 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Kebel
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Kebel
Nem: Szuka
Született: 2014.01.01.
Bekerült: 2016.11.17.
Napok óta magára hagyott kutyacsaládról, hangosan síró kiskutyákról érkezett a bejelentés hozzánk. A Pilisi cím sajnos nagyon ismerős volt nekünk, hiszen az év elején mentettünk már onnan hatósági segítséggel 5 kutyát: 4 boxer és egy keveréket. Az egyikőjüket sajnos elvesztettük annyira rossz állapotban volt, de a többiek már gyógyultan gazdisok.

Tehát amikor meghallottuk, hogy a cím ugyanaz, tudtuk, hogy azonnal cselekedni kell. Most is, mint akkor, a Gyömrői Kutyamentsvár Állatmenhely munkatársai sietettek a segítségünkre, és az Ő, valamint hatósági közreműködésre a kis család néhány óra múlva már a gondozásunkba kerültek.

Kebel mama nagyon gondoskodó, odaadó anyuci volt aki óvta, féltette és lelkiismeretesen gondoskodott az 5 kis vasgyúróról. Emberekkel nagyon barátságos. Szegénykén óriásira nyúlt és duzzad keblei tanúsítják, hogy nem először volt mama szerepben. A teste tele volt sebekkel, alig volt rajta szőr. Az elválasztás után Kebelt egy alapos orvosi kivizsgálást követően elkezdtük a célzottan kezelni, mostanra egy csodálatos, izmos szeretetbombává vált.

2018. október 17-én a bal láb elülső keresztező szalagszakadás miatt túlesett egy műtéten. A novemberi kontroll szerint elmozdulás mentes stabil állapotot mutat.

Csak kerti tartásra nem adjuk, kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet. Nagyon sokat szenvedett eddig, megérdemli a biztos gazdis életet!


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

Egy önkéntes tollából:
A tekintélyt parancsoló külső mögött egy igazi bűbáj belső rejlik. Kebel szépen sétál, amit gyakran gyerekes családok társaságában tesz meg a szombati nyílt napokon. Egy kis simogatásért és jutalomfalatért azonnal pusziosztásba kezd. Az egyik meghatározó emlékem róla, hogy egy 8 év körüli kisfiú laza pórázon sétáltatta, és Kebel jutalomfalatért való ácsingózása a kisfiút és szüleit is megmosolyogtatta.
Séta közbeni szimatolása halk röfögésben nyilvánul meg, ami még inkább ellenállhatatlanná
teszi Őt.
Rebi

További képek ITT !!!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú