3447: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3447 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Tücske
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Tücske
Nem: Kan
Született: 2016.06.01.
Bekerült: 2018.04.03.
Eredetileg bekerült: 2016.12.02.

Előzmény:
2016.12.02-án Gázolt, vérző a fájdalomtól ordító babakutyával rohantak be a NOÉ Állatotthonba.

Tücskét az alig 5 hónapos kb 2016.06. születésű kisfiút Nagytarcsán gázolták el. Neki szerencséje volt - ha lehet ezt mondani - mert nem hagyták cserben. A gázolók megálltak és a ház, mely előtt a baleset történt, tulajdonosával együtt azonnal segítséget kezdtek keresni.

Tücske két mellső lábán valószínűleg tényleg teljesen átment az autó, mert 7 szilánkos törése volt. Mind a négy alkarcsontja szilánkosan eltört, mind a 2 csuklóján ízületbe hatoló törése volt, valamint lábujj-csonttörése volt. Mind a két mellső lába borzasztóan bedagadt és az egyik nagyon csúnyán fel is volt szakadva.

A sebét összevarrták és egy speciális kötést kapott mind a két lábára, hogy lemenjen a duzzanat. Tücske még az általunk saccolt 5 hónapnál is fiatalabb volt, kb. 3 hónapos lehetett. Ez azt is jelenti, hogy nagyon nehéz volt a töréseit összerakni, mert a nagyon gyors csontnövekedés miatt nem lehetett implantátumot használni. Ezért első körben, amikor csökkent a duzzanat a lábain, akkor egy rögzítő sínes kötést kapott mind a két mellső lábára. És aggódva figyeltük, hogy merre haladnak tovább a dolgok. Addig kórház, kezelések, antibiotikum és fájdalomcsillapítók. További műtéteket is türelemmel viselte, bár fiatal kutyaként elég nehéz volt számára, hogy hónapokig a gyógyulás érdekében nem ugrálhatott nem játszhatott társaival. Közel fél éves kórházi kezelése szerencsésen befejeződött, elkezdhette terhelni lábát és végre gazdit kereshettünk.

Aztán eljött egy család Tücskéért és örökbe is fogadták. Sajnos örömünk nem tartott sokáig, problémák adottak Tücske mérhetetlen vehemenciájával. Felásta a kertet és átrendezte a lakást is. Az örökbefogadói kutyaiskolába is elvitték, hogy a kölyök korából kimaradt nevelésben segítségükre legyenek. Sajnos ott sem jártak sikerrel, Tücskével nem bírtak így inkább lemondtak róla.


Tücske egy hihetetlen bájos, barátságos okos fiatal kan kutya. Kifejezetten igényli az ember társaságát de a kutya társakkal is szívesen játszik. Szerető, felelősségteljes gazdit keresünk számára. Olyat, aki tisztában van egy fiatal kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel. Kizárólag kerti tartásra nem adjuk. Olyan otthonba vágyik, ahol teljes jogú családtagként élhet, legyen szó sportról, játékról, kirándulásról vagy az esti tévénézésről, ahol biztosítva van számára napi foglalkozás és élete végéig biztos otthonban élhet. Nagyon sokat szenvedett eddig, megérdemli a biztos gazdis életet!

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.2018.márciusTovábbi képek ITT !!!

Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú