3441: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3441 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Piri- van rá gazdijelőlt!
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Piri- van rá gazdijelőlt!
Nem: Szuka
Született: 2013.12.07.
Bekerült: 2016.11.24.
Piri kb 2013. születésű keverék szuka, akit Befogad-lak Törökszentmiklósi Állatvédő Alapítványtól került gondozásunkba. Nincs olyan felület a testén, ahol ne lenne gyulladt, sebes, pörkös, vérző. A bőre, szőre borzasztó állapotban van, teste nagy részén teljesen kopasz arca vonásai a kérges pörköktől felismerhetetlen. Felfoghatatlan, hogy ez a kedves kutya hogy bírja ki ezt az állapotot. És mindezt úgy, hogy közben bújik és megpróbál bízni, pedig minden érintéssel újabb seb keletkezik.Valószínűleg néhány bolhacsípéssel kezdődött, de mára az egész kutya, a bőre, a talpacskái, az orra,a fülei, a szeme gyulladásban van. Néhány sebe már elfertőződött.

Túl van az első mélyre hatoló állatorvosi vizsgálaton, amely gombás fertőzést mutatott. Megkezdtük kezelését gyulladáscsökkentőkkel, roborálókkal és heti többszöri speciális gyógyfürdőkkel is próbáljuk a gyulladt teste viszketését, fájdalmát csökkenteni. Szerencsére a kezelések sikerrel jártak és már az ivartalanításon is túl van. Természetesen folytatni kell a gyógysamponos fürdetéseket és az immunerősítést.

Piri chipezett, oltott, ivartalanított. Csak kerti tartásra nem adjuk, kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet. Nagyon sokat szenvedett eddig, megérdemli a biztos gazdis életet!


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.


További képek ITT !!!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú