3406: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3406 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Hilton
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Hilton
Nem: Kan
Született: 2013.10.01.
Bekerült: 2016.10.17.
Hilton kb. 2013-as születésű rottweiler kan kutya, aki az óbecsei menhelyről került a gondozásunkba. Igazi macho, de azon belül is a gentle-macho kategóriából. Hiába akkora mint egy kifejlett borjú, akkora fejjel, mint egy medicinlabda, gyakorlagilag egy bárány természetével bir. Farka vágatlan, amit alkalmanként fenyitő eszközként, kvázi ostorként tud használni akaratán kivül :)

Hihetetlenük kedves, simulékony természetű, alkalmazkodó kutya, aki rendkivül ragaszkodó és barátságos. Hilton bekerülésekor szemgyulladástól szenvedett, aminek a kezelését azonnal megkezdtük, de a befelé forduló szemhély miatt egy alsó-felső szemhély plasztikára is szükség volt, ez volt aszemgyulladás okozója.
Hilton az óbecsei telepen 30 másik kutyával élt együtt gond nélkül. Természetesen megvédte magát, ha szükség volt rá, de alapvetően jól, probléma nélkül kijött a többiekkel, még a kanokkal is, akik tisztelték őt hatalmas termete és kimért eleganciája miatt.

Nagyon szereti, ha foglalkoznak vele. Imád bújni, játszani, rohangálni.

Olyan családot keresünk a számára, ahol biztosítva van számára napi mozgás, akik szeretnek sétálni, kirándulni, és szívesen mennének vele kutyaiskolába is.

Kizárólag kerti tartásra vagy őrkutyának nem adjuk. Olyan otthonba vágyik, ahol teljes jogú családtagként élhet, legyen szó sportról, játékról, kirándulásról vagy az esti tévénézésről.

Hilton oltott, ivartalanitott, chipezett.

Érdeklődni róla a 06 30 221 1299 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban lehet, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között.További képek Hiltonról ITT ! ! !Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú