3404: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3404 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Ignác
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Ignác
Nem: Kan
Született: 2015.01.01.
Bekerült: 2016.10.14.
Ignác egy kb 2015. születésű fiatal keverék kutya, akit Befogad-lak Törökszentmiklósi Állatvédő Alapítvány menhelye elé kötötték ki ilyen állapotban. Nem volt olyan felület a testén, ahol ne lett volna gyulladt, sebes, pörkös, vérző. A bőre, szőre borzasztó állapotban volt, teste nagy részén teljesen kopasz volt. Felfoghatatlan, hogy ez a fiatal kutya hogy bírta ki ezt az állapotot. És mindezt úgy, hogy közben bújik és megpróbál bízni, Valószínűleg néhány bolhacsípéssel kezdődött, de kezelés hiánya miatt az egész kutya, a bőre, a talpacskái, az orra,a fülei, a szeme gyulladásban volt. Néhány sebe már elfertőződött. Az egyik szeme hiányzik.

Túl van az első mélyre hatoló állatorvosi vizsgálaton és megkezdtük célzott kezelését, gyulladáscsökkentőkkel, roborálókkal, komoly immunerősítőkkel valamint heti többszöri gyógyfürdőkkel is próbáljuk a gyulladt teste viszketését, fájdalmát csökkenteni.

Ignác kezelése sikert hozott így chipezve, oltva és ivartalanítva Ő is gazdikereső lett!

Csak kerti tartásra nem adjuk, kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet. Nagyon sokat szenvedett eddig, megérdemli a biztos gazdis életet!


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.


További képek ITT !!!

Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú