3317: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3317 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Gyárfás
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Gyárfás
Nem: Kan
Született: 2014.06.01.
Bekerült: 2016.06.21.
Gyárfást a Hajdúságban gázolták el, Budapesttől 180 km-re. Helyben sajnos nem sikerült számára megfelelő segítséget találni, így került a NOÉ Állatotthon gondizásába!
Szó szerint minden csontja összetört, a kánikulában legyek beköpték. Az egész hátsó fele óriásira duzzadt a döglegyek és csontkukacok okozta mérgezéstől. Az elsődleges életmentő ellátást a Hortobágyi Madárkórházban kapta meg.
Gyárfás fiatal kan kutyus, amennyire a puffadt és eltorzult testéből meg lehet állapítani tacskószerű testtel és igéző, csodálatos szemekkel. Gyárfás él és minden pillanatban azt mondja, hogy élni és újra járni szeretne. A lelkét nem törte meg mindez, Ő továbbra is feltétel nélkül imádja az embereket és az ÉLETet!

CsodaBoda doki megvizsgálta, a röntgenek és a vizsgálatok eredményei lesújtóak. Minimum 5, egyenként is brutális törése van:
- jobb combcsont törés,
- mind a két oldalon leszakadt a medencéje a keresztcsontról,
- többszörös durva medencetörés,
- jobb belboka törés
- lábujj(ak) amputáció
A csontsérüléseken túl úgynevezett shering injury sérülés mind a két hátulsó végtagon. Ez azt jelenti, hogy átmentek rajta és a kerék, talán pont a fékezés következtében szó szerint ledarálta a hátsó lábai nagy részéről a lágy szöveteket, inakat és idegeket. Emiatt egy lábujját még biztosan amputálni is kell!

Gyárfás 2 ütemben átesett a hatalmas műtéteken. Sok implantátummal, külső és belső merevítésekkel gazdagabban és 2 ujjal szegényebben ugyan, de ÉL és JÁR! :)

A gyógyulásához még nagyon hosszú az út és leszenk még további beavatkozások, de Ő bizony minden áron győzni akar! :) Jelenleg a NOÉ Állatotthon kórház részlegében él, 2 naponta visszük kötözésre és kontrollra.

Nagyon édes, igazi kis vidám fickó, akit csak és kizárólag szeretni lehet! :)

Természetesen Ő is szerető családot keres! Oltva, chipezve, ivartalanítva!
Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.További képek róla I T T ! ! !

Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú