3292: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3292 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Totó
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Totó
Nem: Kan
Született: 2014.01.01.
Bekerült: 2016.05.31.
Ezt a gyönyörű kb 2014. születésű tacskó keverék kan kutya úrfi Totót egy nagyon forgalmas út mellé dobták ki, a tragédia sajnos nem váratott magára sokáig. Szerencsétlen elhagyott kutyuson néhány nap céltalan várakozás, téblábolás és kórborlás után átment egy autó. Valamilyen, szó szerint csoda folytán túlélte ... Persze a kidobott kutyával senki nem rohant azonnal az állatorvoshoz. Magányosan, ellátatlanul vészelte át a baleset utáni sokkos állapotot, a fájdalmakat, a rémültséget - szó szerint minden csontja eltört a hátsó felében.
Mindezek ellenére mégis azt mondhatjuk, hogy hatalmas szerencséje volt, mert volt valaki, valaki aki amint tudomást szerzett róla azonnal rohant érte. Így Totó, ugyan már nem teljesen friss sérülésekkel, de a NOÉ Állatotthon gondozásában, kórházban van. A medencéje, mind a két csípője, a combfejei ripityára törtek, leszakadtak a gerincéről és a keresztcsontról. A farka eltört és leszakadt a gerincéről ...
És Ő ennek ellenére talpon van. Ő élni, gyógyulni akar! Totó mind két oldala borzasztó állapotban van. Az első műtét az egyik oldalával kezdődött , azzal amelyiket egyáltalán nem tudja használni, ahol sajnos nagyon úgy tűnik, hogy idegi kiesés is van.
Totó előtt nagyon hosszú út áll. Műtét / műtétek, fizioterápia, gyógyszeres terápia és az egyéb szükséges kiegészítő kezelések. A fájdalmak ellenére kedves, bariton hangon kommunikáló igazi óriás tacskó fiú.

Totó gyönyörűen gyógyul, az idegi kiesés is szépen rendeződni látszik. :) Nagyon szépen közlekedik. Hamarosan elkezdődik a fizioterápiája és reméljük minden rendben lesz vele!

Totó is saját családra vágyik! Kizárólag kerti tartásra nem adjuk, olyan otthonba vágyik, ahol teljes jogú családtagként élhet és a gazdi vállalja a hosszadalmas fizioterápiát és esetleges más terápiák alkalmazását a teljes gyógyulás érdekében.

Totó ivartalanított, chipezett.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

További képek ITT !!!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú