3279: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3279 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Porcelán Lili
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Porcelán Lili
Nem: Szuka
Született: 2010.05.01.
Bekerült: 2016.05.19.
Porcelán Lili kb. 2010-es születésű, beige szinű, fajtatiszta csibaba kislány, aki az óbecsei menhelyről került a gondozásunkba.

Sajnos több egyenként is súlyos egészségügyi problémája van, az utolsó vizsgálatok, biztosat mondó eredményeire most várunk. A további kezelések, majd ettől illetve a specialista orvos véleményétől függnek.

Minden azzal kezdődött, hogy már a megérkezése pillanatában "túl" törékeny volt, azonnal kiszáradásra gyanakodtunk. A szájszaga pedig messze túl volt a tolerálható szinten. Az orvosi vizsgálat kiderítette, hogy a szájüregében van egy hatalmas gennyes tályog, valószínűleg egy rossz fogától. Altatásban kellene kitisztítani, de jelenleg az általános rossz állapota miatt ezt nem lehet megtenni. Napok óta naponta kap erősítő, regeneráló infúziót, de lényegi előrelépést nem sikerült nála elérnünk. A legfrissebb laborvizsgálatok szerint a májértékei eltérést mutatnak, ez is az egyik oka az állapotának. De a legnagyobb baj, hogy mikrofiária, sőt a ELISA gyorsteszt szerint szívféreg pozitív. Melyet a PCR genetikai laborvizsgálat is igazolt.
Lili túl van 2 speciális ultrahang vizsgálaton is. A szívférgek ott vannak, egészen közel a pici szívéhez. A mennyiségük és az elhelyezkedésük miatt jelenleg csak a műtéti megoldás jöhet szóba. A műtét alatt egy "kampóval" szó szerint egyenként kihúzzák a tüdőartériából a férgeket. Csak a probléma, hogy Lili nagyon pici, még 2 kg sincs, így kétséges, hogy egyáltalán az amúgy is nagyon drága és kockázatos műtét sikeres lesz-e! Nagyon szorítunk neki, addig pedig hizlaljuk, roboráljuk és szeretgetjük!

Porcelán Lili amúgy egy hihetetlenül apróka, törékeny teremtés. Egyelőre még nagyon félénk és visszahúzódó, ugyanakkor látszik, hogy szép lassan nyit az emberek felé. A hirtelen mozdulatoktól megijed, és inkább eltávolodik, de ha lassan közelítünk, akkor hagyja magát megfogni, és felemelni. Nagyon szeret ölben lenni, és igényli az ember közelségét. Egyelőre nem teljesen szobatiszta, de tanulgatja.
A gyerekeket nagyon szereti, tőlük mintha kevésbé félne.
Szeretnénk egy olyan gazdizsebet közel a gazdi szivéhez, amiben elfér ez az irinyó-pirinyó kis morzsakutya.
Porcelán Lili oltott, ivartalanitott, chipezett.

A szívféreg terápiája drága és nem kockázatmentes, de mi a gyógyulása érdekében belevágunk. Biztosak vagyunk benne, hogy Lilikénk családban sokkal gyorsabban gyógyulna, így mindettől függetlenül keressük örökbefogadóját. Természetesen az anyagi terheket nem szeretnénk egy az egyben az örökbefogadókra átterhelni, ennek részleteiről az örkebefogadóval tudunk egyeztetni!

Érdeklődni róla a 06 70 38 39 480 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.További képek Porcelán Liliről ITT ! ! !Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú