3276: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3276 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Masszív család Matek
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Masszív család Matek
Nem: Szuka
Született: 2016.02.28.
Bekerült: 2016.05.17.
Masszív család egy nem várt szaporulat babái akiket nem tudtak vállalni így 2016.05.17-én gondozásunkba kerültek.
A felmenőikről annyit tudunk,hogy a papa egy fajtatiszta Kanári szigeteki fajtájú kutya volt. Mindegyik nagyon kedves és persze nagyon vagány.A várható nagy méretük és fajtájukra való tekintettel csak felelős, hozzáértő, kutyaiskolát vállaló gazdának adjuk örökbe őket! A család babái kb 2016. februári születésűek.

A három tesóból kettő már gazdira talált, de van egy "kis maradékunk" Matek. Egy kis piszkosfehér, vagy világos drapp színű kislány. A "kis maradék" igazából semmilyen módon nem állja meg a helyét, hiszen Matek finoman szólva sem kicsi, maradéknak pedig egyáltalán nem nevezhető, hiszen egy kiegyensúlyozott, talpra esett, jól szocializált kölyök.

Szegény egy felelőtlen gazdijelölt ígérete miatt van még itt. Aki jött, ígéretet tett, majd néhány órával a költözése előtt lemondta. Persze nem akarunk igazságtalanok lenni, tudjuk, hogy van ilyen és jobb még előbb, mint hogy később kerüljön vissza. Csak az bánt nagyon minket, hogy közben elküldtünk másik gazdijelölteket. Tehát most Matek újra gazdikereső és nagyon gyorson, mert egyedül maradt és sírdogál szegény. :(

Szerető, felelősségteljes gazdit keresünk számára. Olyat, aki tisztában van egy nagytestű kölyök kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel, aki anyagilag is tudja vállalni egy kölyök kutya oltási programjának költségeit, és eleget tesz ivartalanítási kötelezettségnek, hogy ezeknek a kölyköknek már ne lehessenek út szélére szemétként kihajított utódai.

Oltási programját megkezdtük, melynek befejezése a gazdi feladata. Chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyaként Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

További képekITT !!!
Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú