3264: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3264 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Pálma- Van gazdijelőlt!
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Pálma- Van gazdijelőlt!
Nem: Szuka
Született: 2015.11.01.
Bekerült: 2016.06.14.
Eredetileg bekerült: 2016.05.09.
Pálma sajnos már túl van egy sikertelen örökbeadáson. A család nem készült fel egy kölyökkutya temperamentumára és bár kutyaiskolai segítséget is kértek, inkább úgy döntöttek nem nekik való Pálma. Így újra gazdikereső a tini Pálmánk

Pálmát ezt a kedves, fiatal játékos keverék kutyát XVII. kerület Csabavezér terén találták 2016. május 09-én.A megtaláló a Babóca Állatorvosi Rendelőben vitte be chip ellenőrzésre, de sajnos nem találtak benne. Chip vagy más egyedi azonosító hiányában került gondozásunkba. Örömünkre hamar előkerültek az állítólagos gazdik, hoztak fényképet és nagyon örültek, hogy megkerült a kiskutyájuk.A chipezési és oltási költségek vállalása után tudták volna visszakapni kutyájukat, de sajnos ez vagy más ok miatt többet már nem jöttek vissza. Pálma ezért végleges otthont keres. Pálma egy mozgékony, jól szocializált bár kicsit hebrencs szuka kutya.
Szerető, felelősségteljes gazdikat keresünk számára. Olyanokat, akik tisztában vannak a kölyök kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel, aki anyagilag is tudja vállalni egy kölyök kutya oltási programjának költségeit és esetleg kutyaiskolát.

Oltási programját megkezdtük, melynek befejezése a gazdi feladata. Chipezve és ivartalanítva adjuk örökbe.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.További képek ITT !!!
Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú