3258: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3258 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Abony család Zselé
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Abony család Zselé
Nem: Kan
Született: 2016.02.27.
Bekerült: 2016.04.23.
Abony család 2016. április 23-án érkezett a Füzesabonyi Állatvédő Egyesülettől Állatotthonunkba. A picik ahányan vannak annyifélék, most még nehéz megmondani mekkorák lesznek talán közepes méretűek. A felmenőikről semmit nem tudunk, de mindegyik nagyon kedves, játékos, jól szocializált.
A család babái 2016. februári születésűek.

A babákban érkezésükkor borzasztóan sok féreg volt. Sajnos egyik kistestvérük már meg sem érhette, hogy a NOÉ gondozásába kerüljön, a férgek által kibocsátott méreganyagok megölték őt. Két kicsi Zselé és Hab is megbetegedett, úgynevezett féregtoxikózis miatt súlyos idegrendszeri panaszokkal érkeztek. Azonnal orvoshoz rohantunk velük, ahol 1 hét küzdelem árán sikerült stabilizálni az állapotukat. A mérgezés miatt ugyan már jól vannak, de még maradt vissza némi tünet. Spontán erős remegés és mozgáskoordinációs problémák. Az orvosok szerint minden esélyük megvan, hogy ezt teljesen kinövik majd, de most még különleges bánásmódot igényelnek. Természetesen fejlesztjük őket és idegregeneráló étrend-kiegészítőt is kapnak. Nagyon reméljük, hogy az emberi felelőtlenség miatt még normális módon megkezdődhet az életük.

Szerető, felelősségteljes gazdikat keresünk számukra. Olyanokat, akik tisztában vannak egy kölyök kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel, aki anyagilag is tudja vállalni egy kölyök kutya oltási programjának költségeit, és eleget tesz ivartalanítási kötelezettségnek, hogy ezeknek a kölyköknek már ne lehessenek út szélére szemétként kihajított utódai.

Oltási programjukat megkezdtük, melynek befejezése a gazdi feladata. Chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.

A kiskutyáról telefonon lehet érdeklődni a 06 30 221 1299-es telefonszámon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között.További képek ITT !!!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú