3223: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3223 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Csip
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Csip
Nem: Kan
Született: 2011.01.01.
Bekerült: 2016.03.12.
2016. március 12-én találták Csepelen a fényképen látható szánhúzó keverék jellegű, ivaros kan kutyust.
Nyakörves, a nyakörvön található biléta szerint chipes, de sajnos minden várakozásunk ellenére a chipleolvasó nem jelzett chipet (3 különböző készülékkel próbáltuk)!
Eltelt a 14 nap, az eredeti gazdát is megtaláltuk, de nem jött érte így új gazdát keresünk Csip kutyánknak.

Aktív, mozgékony, de kezelhető kutya. A Rákoscsabai Kutyasuli nagyszerű kezdeményezésében a Noé Állatotthon kutyáinak segítettek abban, hogy az alapvető feladatok tanításával, szocializálással könnyebben találjanak gazdát. Ez nemcsak a kutyáknak jó lehetőség, hanem a résztvevő önkénteseknek is, hiszen megtapasztalhatják, milyen egy idegen kutya kezelése, mik az alapvető tanítási technikák, hogyan kerülhetünk közelebb olyan állatokhoz, akiknek az emberekkel egyelőre nem sok jó tapasztalatuk volt.
Csip egy nagytestű, szánhúzó jellegű kutyus, agilis, de nagyon könnyen kezelhető. Mindig óriási élmény neki, hogy végre kikerülhet a kennelből, és izgalmas események történnek vele, de az első eufória után már a nagyvilágon kívül másra is oda tud koncentrálni. Szereti a hasát és a finom falatokat, ezekért szívesen dolgozik is. Már a második foglalkozáson magától leült, a fektetés is sikerült neki, valamint láb mellett is gyönyörűen sétált. Az új emberekkel kicsit még bizalmatlan, ezért a nagyon hosszú szemkontaktust még gyakorolni kell, de már egy-két másodpercre az is ment neki. A pályán szépen együtt tudott lenni a többi kutyával, nem volt semmi probléma velük.
Ha megtalálja a szerető gazdiját, aki foglalkozni is hajlandó vele, nagyon meghálálja majd, és együtt szinte bármire képesek lesznek!


Csip mikrofilária pozitív, de szívféreg negatív. 2017. februárban megkapta az első Advocate kezelését, ezt 28 naponta 1 évig kapta. 2018. februárban a kontroll tesztelés már nem mutatott fertőzöttséget, tehát gyógyultnak nyilvánítható. Természetesen a leendő gazdinak a továbbiakban is gondoskodnia kell a szúnyog, kullancs bolha elleni védekezésről.

Csip oltott, ivartalanitott, chipezett. Hozzá többször ki kell látogatni, ismerkedni vele, hogy alapvető kapcsolat alakuljon ki a gazdijelölt és a kutya között.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.
További képek ITT !!!
Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú