3221: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3221 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Céda
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Céda
Nem: Szuka
Született: 2014.09.10.
Bekerült: 2016.03.08.
2016. márciusában a Szomorú Szív Állatmentő Szolgálaton keresztül került gondozásunkba, ahová gazdái adták le. Az ok, mely felfoghatatlan, mostanában mégis annyira sokat halljuk: költözés és a kutya az új helyen "nem fér el". Sosem érthető, pláne nem megérthető, de Céda egy hónalj méretű kutya ...

Céda 2014. októberi születésű, vörös színű, valószínűleg fajtatiszta német pinscher lányka. Pontosabban majdnem anyuka lett szerencsétlen, merthogy volt elég szerencsétlen kis kutyának, hogy eldobták mint egy darab lomtalanításra szánt tárgyat, de mindezt vemhesen tették vele... no persze erről nem szólt a fáma, hogy figyeljünk. Hirtelen nagyon gyanúsan kezdett gömbölyödni. Elveinkkel ellentétes, hogy egy újabb alommal szaporítsuk az amúgy is már kezelhetetlen mennyiségű bajban lévő állatok számát, ezért ahogy mindig, Ő is soron kívül átesett az ivartalanításon. (Ezek a mi életünk legborzalmasabb pillanatai :( )

Céda túl van a műtéten, szerencsére sem testileg, sem lelkileg nem viselte meg. Újra az az édes, kedves, bohóckodós, ölbebújó, vakargatásra hanyatvágós kutyus.
Valaki biztosan nagyon-nagyon jól fog járni vele, igazi családi kutya. Bújik, fut-szalad. Lehet szeretgetni és kirándulni, sportolni is vele :)

Céda nagyon jól szocializált. Imádja a gyerekeket és az embereket általában. Más kutyákkal remekül kijön, és a macskák sem ellenségei. Imádja az almát, harsogva rágja a megszerzett falatokat. Nagyon szeret az ágyban, a takaró alá bújva pihengetni. Ugyanakkor aktiv és mozgékony kutya, aki nem csak a simogatást igényli, hanem a vele való aktiv foglalkozást, közös programot, játékot is.

Örömpisit szokott csurgatni a szeretett személlyel való találkozáskor, de reméljük, hogy új otthonának megszokását követően ez elmarad majd.

Céda oltva, chipezve, ivartalanítva, teljes jogú családtagnak adjuk örökbe! Kizárólag kerti tartás, fűtött garázs szóba sem jöhet, csak a puha kutyaágy, süppedős szőnyeg és a gazdi mellett a kanapéról tévénézés. :)

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.
További képek ITT !!!
Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú