3216: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3216 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Mór - Van gazdijelölt !
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Mór - Van gazdijelölt !
Nem: Kan
Született: 2015.09.01.
Bekerült: 2016.02.26.
A törökszentmiklósi Befogad-Lak Állatvédő Alapítványtól került a gondozásunkba ez a gyönyörű, fekete növendék kan kutya. Igaz, hogy még az élete elején van,d e már megtapasztalta a sötét oldalt. Törökszentmiklóson kóborolt hetekig, a nyakába belenőtt egy madzag, ettől egy nagyon csúnya, mély és elfertőződött nyílt seb keletkezett rajta.

Elképzelni is borzasztó, hogy mit élhetett át ez a szerencsétlen kiskutya. A madzag mely minden pillanatban fojtogatta, minden mozdulatára őrült fájdalmat okozott neki. A sebéből elterjedő fertőzés, a nyakán kialakult ödéma ...
Mostanra lekerült a madzag, a sebe kitisztítva, kezeljük minden nap. És Ő pedig napról napra édesebb, kedvesebb. Elkezdett kinyílni, Ő úgy döntött ad még egy esélyt nekünk embereknek! Mi pedig megígértük neki, hogy ezúttal nem fogunk ezzel visszaélni!

Mór sebei probléma nélkül begyógyultak. A kis lelkét folyamatosan ápoljuk, építjük. Családot keresünk számára, egy olyan helyet, ahol egész életében biztonságban élhet. Ahol már csak csupa-csupa jó dolog történhet vele!

Oltva, chipezve, ivartalanítva adjuk örökbe, kizárólag teljes jogú családtagnak. Csak kerti tartásra nem fogadható be. Olyan otthon keresünk számára, ahol felelősen döntöttek egy növendék / kamasz kutya befogadásáról. Őt még tanítani, terelgetni, nevelni kell. Igaz már nem pici kölyök, de még nagyon sok mindent nem tud az élet dolgairól. De nagyon akar tanulni, nagyon szeretne megfelelni!

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

További képek róla ITT!!!!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú