3204: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3204 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - C r n i
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: C r n i
Nem: Kan
Született: 2010.02.01.
Bekerült: 2016.02.13.
Crni (ejtsd Csrni) kb. 2010-es születésű, fekete szinű labrador retriever kan kutya, akit az óbecsei menhelyről vettünk át. Már több mint 2 és fél éve élt ott a gazdihoz kerülés legkisebb reménye nélkül. Reméljük, hogy a NOÉ-ba költözés meghozza a szerencséjét, és rekordidő alatt gazdihoz kerül ez a gyönyörű, ébenfekete, életvidám és jóindulatú kutya. MEGÉRDEMLI!!!
Crni, aminek a jelentése egyébként fekete szerbül, jó kiállású, aktiv, játékos, nagy mozgásigényű, dinamikus kutya. Kutyatársaival jól szocializált, de az urbanizált környezetben való élettel kapcsolatban sok tanulnivalója van. Kutyaiskolai továbbképzés mindenképp szükséges és ajánlott számára.
Sportos, sokat kirándulós gazdinak ajánljuk, aki együtt él és mozog a kutyájával. Második kutyának is örökbe fogadható gond nélkül.
Kizárólag kerti tartásra nem adjuk, olyan otthonba vágyik, ahol teljes jogú családtagként élhet, legyen szó sportról, játékról, vagy az esti tévénézésről.

Crni oltott, ivartalanitott, chipezett.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.További képek Crni-ről ITT ! ! !Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú