3203: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3203 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Spájk-Van rá gazdijelölt!
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Spájk-Van rá gazdijelölt!
Nem: Kan
Született: 2014.02.01.
Bekerült: 2016.06.28.
Eredetileg bekerült 2016.02.13.
Spájk már túl van egy sikertelen örökbefogadáson, sajnos a családdal nem találta meg a közös hangot, de reméljük ez a kedves, barátságos fiatal kanocskánk személyiségébe hamar bele fognak szeretni és végleges családba tud költözni.

Spájk az óbecsei menhelyről került a NOÉ Állatotthon gondozásába. 2014-es születésű, sima szőrű, trikolor szinű, keverék kan kutya.
Egy cég területén találták anyjával, Holival és testvérével Lencsivel együtt, ahonnan egyszerűen kitették őket a szántóföldre, hogy vissza se menjenek. Szerencsére az óbecsei menhelyen kötöttek ki, ahol azóta is várták sorsuk jobbra fordulását.

Spájk különlegesen szép, kézbe simuló, mindenkivel nagyon kedves és barátságos, bár kezdetben kicsit félénk és visszahúzódó, de nagyon hamar oldódik.

Kutyákkal probléma és válogatás nélkül jól kijön. Imád bújni, játszani, rohangálni. Bátran ajánljuk gyerekek mellé is, hiszen ideális játszótársa lehet a lurkóknak. Energikus mozgékony kutya. Olyan családot keresünk a számára, ahol biztosítva van számára napi mozgás, akik szeretnek sétálni, kirándulni. Esetleg szívesen mennének Spájkkal kutyaiskolába.

Kizárólag kerti tartásra nem adjuk, olyan otthonba vágyik, ahol teljes jogú családtagként élhet, legyen szó sportról, játékról, vagy az esti tévénézésről.

Spájk oltott, ivartalanitott, chipezett.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.További képek Spájkról ITT ! ! !Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú